ÇAYKURSPOR RAFTİNG YOZGAT ÇEKEREK'TEN 5 ALTIN MADALYA İLE DÖNÜYOR

Çay­kurs­por Ku­lü­bü U-19 Raf­ting ta­kı­mı, Sla­lom ka­te­go­ri­sin­de bi­rin­ci ola­rak 5 altın ma­dal­ya ba­şa­rı­sı elde etti.

Spor Haberleri 22.07.2022 09:23:00 0
ÇAYKURSPOR RAFTİNG YOZGAT ÇEKEREK

    Yoz­gat Çe­ke­rek Doğa ve Spor Fes­ti­va­li kap­sa­mın­da, Yoz­gat ili Çe­ke­rek il­çe­sin­de ilk kez dü­zen­le­nen Ulus­la­ra­ra­sı Raf­ting Tür­ki­ye Grand Prix şam­pi­yo­na­sın­da, Çay­kurs­por Ku­lü­bü U-19 Raf­ting ta­kı­mı, Sla­lom ka­te­go­ri­sin­de bi­rin­ci ola­rak 5 altın ma­dal­ya ba­şa­rı­sı elde etti.
    Çay­kurs­por Raf­ting ta­kı­mı yine nehir işi ya­rış­ma­la­rı ka­te­go­ri­sin­de ikin­ci­lik ba­şa­rı­sı elde ede­rek, 5 gümüş ma­dal­ya ka­za­nan takım oldu.
    Ya­rış­ma­lar so­nu­cu genel klas­ma­nın­da Çay­kurs­por Ku­lü­bü Der­ne­ği Raf­ting ta­kı­mı U 19 Raf­ting ta­kı­mı genel sı­ra­la­ma­da takım ola­rak 2’cilik ku­pa­sı ve ber­be­rin­de 5 gümüş ma­dal­ya ka­za­nan kulüp ola­rak büyük bir se­vin­ciy­le Rize’ye döndü.
    Raf­ting ya­rış­ma­la­rı ve diğer tüm et­kin­lik­le­rin açı­lı­şı, Cum­hur­baş­ka­nı Yar­dım­cı­sı Fuat Oktay, Tarım ve Orman Ba­ka­nı Prof. Dr. Vahit Ki­riş­ci, Genç­lik ve Spor Ba­ka­nı Dr. Mu­har­rem Ka­sa­poğ­lu, Yoz­gat Va­li­si Ziya Polat ata­rın­dan ya­pıl­dı. Ya­rış­ma­la­ra Yoz­gat Mil­let­ve­kil­le­ri, Çe­ke­rek Kay­ma­ka­mı, Çe­ke­rek Be­le­di­ye Baş­ka­nı, Çe­şit­li si­ya­sı par­ti­le­rin tem­sil­ci­le­ri, Tür­ki­ye Raf­ting Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Fik­ret Yar­dım­cı ve çok sa­yı­da Spor Ku­lüp­le­ri­nin baş­kan­la­rı, yö­ne­ti­ci­le­ri ile Yoz­gat ili ve Çe­ke­rek İlçe­sin­den çok sa­yı­da va­tan­daş­lar ka­tıl­dı­lar.
    Saklı Bahçe Çe­ke­rek Raf­ting Alanı'nda dü­zen­le­nen ve 5 ülke, 38 takım ve 240 spor­cu­nun ka­tıl­dı­ğı Ulus­la­ra­ra­sı Raf­ting Tür­ki­ye Grand Prix ya­rış­ma­la­rın­da, bi­rin­ci­lik, ikin­ci­lik ve takım klas­ma­nın­da ikin­ci­lik ba­şa­rı­sı elde eden, Çay­kurs­por Ku­lü­bü Der­ne­ği Raf­ting ta­kı­mı Tek­nik So­rum­lu­su Rıza AVCI, “Rize’den ay­rı­lır­ken, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve Çay­kurs­por Ku­lü­bü­müz Baş­ka­nı sn. Yusuf Ziya Alim’e bu Ulus­la­ra­ra­sı ya­rış­ma­da Rize’ye, ku­lü­bü­mü­ze bi­rin­ci­lik ma­dal­ya­sı ka­za­nıp dö­şe­ne­ce­ği­miz sö­zü­nü ver­miş­tik. Bu sö­zü­mü­zü altın gibi kıy­met­li spor­cu­la­rı­mız­la, 5 altın ve 10 gümüş ma­dal­ya ile ye­ri­ne ge­tir­me­nin se­vin­ci­ni ya­şı­yo­ruz. Bu ma­dal­ya­la­rı biz­le­rin her zaman ya­nın­da olan, maddi ve ma­ne­vi des­tek­le­riy­le bi­zim­le olan, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve Çay­kurs­por Ku­lü­bü­müz YK Baş­ka­nı sn. Alim’e he­di­ye edi­yo­ruz.” dedi.
     

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °