ÇAYKURSPOR'LU JUDOCU ÜMİTLER BALKAN ŞAMPİYONASINDA GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

Milli Ju­do­cu Kübra YA­ZI­CI 40 kilo klas­ma­nın­da ya­rış­ma­nın ikin­ci­lik ba­şa­rı­sı­nı elde ede­rek ku­lü­bü­ne gümüş ma­dal­ya ka­zan­dı­ran spor­cu oldu.

Spor Haberleri 23.09.2022 11:17:00 0
ÇAYKURSPOR

    Ko­ca­eli ilin­de dü­zen­le­nen, 18 yaş altı Ümit­ler Bal­kan Judo Şam­pi­yo­na­sı ferdi mü­sa­ba­ka­la­rı­na ka­tı­lan, Çay­kurs­por’lu Milli Ju­do­cu Kübra YA­ZI­CI 40 kilo klas­ma­nın­da ya­rış­ma­nın ikin­ci­lik ba­şa­rı­sı­nı elde ede­rek ku­lü­bü­ne gümüş ma­dal­ya ka­zan­dı­ran spor­cu oldu.
    Şehit Polis Recep To­pa­loğ­lu Spor sa­lo­nun­da, 10- 11 Eylül 2022 ta­rih­le­ri ara­sın­da ger­çek­le­şen şam­pi­yo­na­ya Tür­ki­ye’nin yanı sıra, Bosna Her­sek, Ro­man­ya, Ka­ra­dağ, Bul­ga­ris­tan, Yu­na­nis­tan, Ar­na­vut­luk, Ko­so­va ve Kuzey Ma­ke­don­ya’dan 200’e yakın spor­cu ka­tıl­dı.
    Tür­ki­ye’den 15 Erkek ve 16 Kadın Ju­do­cu­nun ka­tıl­dı­ğı mü­sa­ba­ka­lar­da ki­lo­sun­da ikin­ci­lik ba­şa­rı­sı­nı elde eden, ÇAY­KUR Spor­lu Ju­do­cu Kübra Ya­zı­cı bu ba­şa­rı­sıy­la Milli Spor­cu olma un­va­nı­nı da ka­zan­mış oldu.
    Çay­kurs­por Ku­lü­bü Judo Ant­re­nö­rü Harun ÖZ­TÜRK; “Rize ili­miz­de bir hayli ilgi gören ve ili­miz­de geç­miş­te ve bugün de ol­duk­ça ba­şa­rı­lı spor­cu­la­rı Türk spo­ru­mu­za ka­zan­dı­ran, Tür­ki­ye Judo Fe­de­ras­yo­nu­mu­zun, Rize’de en eski Ku­lüp­le­rin­den olan Çay­kurs­por Judo Ku­lü­bü­mü­zün, yurt için­de ve yurt dı­şın­da elde etmiş ol­du­ğu­muz ba­şa­rı­lar­da biz­le­re her zaman des­tek olan, Çay­kurs­por Ku­lü­bü Baş­ka­nı sn. Yusuf Ziya Alim ve Rize Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü sn. Gür­han Yıl­dız’a, Ku­lü­bü­müz yö­ne­ti­mi, spor­cu­la­rı­mız ve şah­sım ola­rak te­şek­kür­le­ri­mi­zi su­nu­yo­rum. Ku­lü­bü­mü­ze Ko­ca­eli ilin­de, Rize’mize ve Çay­kurs­por Ku­lü­bü­mü­ze gümüş ma­dal­ya kazan Kübra Ya­zı­cı spor­cu­mu­zu ve aile­si­ni teb­rik edi­yor, ba­şa­rı­la­rı­nın ara­ta­rak de­va­mı­nı di­li­yo­rum.” dedi.
           

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °