ÇAYKUR'UN DÖRT BİR YANI ÇAY BİTKİSİYLE SÜSLENDİ

Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim’in ta­li­ma­tıy­la, ÇAY­KUR’un dört bir ya­nı­na çay bit­ki­si fi­da­nı di­kil­di.

Güncel Haberler 17.12.2022 11:40:00 0
ÇAYKUR

 Çay­kur İşlet­me­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü­nün bu­lun­du­ğu, Müftü Ma­hal­le­si Men­de­res Bul­va­rın­da ki, yö­ne­tim bi­na­sı, Çay satış ve ta­nı­tım ma­ğa­za­sı ve Çay­kur loj­man­la­rı­nın bu­lun­du­ğu çev­re­ye, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim’in ta­li­ma­tıy­la, ÇAY­KUR’un dört bir ya­nı­na çay bit­ki­si fi­da­nı di­kil­di.
 Çay­kur Genel Mü­dür­lü­ğü­nün bu­lu­nul­du­ğu yüz­ler­ce metre kare ala­nı­nın dört bir ya­nın­da daha ön­ce­le­ri di­kil­miş olan çe­şit­li süs ağaç ve çi­çek­le­ri­nin bu­lun­du­ğu bit­ki­le­rin dört bir ya­nı­na yeni çay bit­ki­si fi­da­nı di­ki­miy­le Çay­kur’un çev­re­si çay fi­dan­la­rıy­la da süs­len­miş oldu. Yaş çay ha­sa­dı­nın ta­mam­lan­ma­sı­nın ar­dın­dan, sarı beyaz çi­çek­le­ri­ni açan çay bit­ki­si­nin gerek gör­sel gö­rün­tü­sü, ge­rek­se et­ra­fa yay­mış ol­du­ğu çiçek ko­ku­suy­la her­ke­sin be­ğe­ni­si­ni top­la­ma­ya devam edi­yor. Çay­kur Genel Mü­dür­lük bi­na­sı­na işi ge­re­ği genel va­tan­daş­la­rın, kurum ça­lı­şan­la­rı­nın ve çay satış ma­ğa­za­sın­dan çay satın al­ma­ya ge­len­le­rin be­ğe­ni­si­ni top­la­ma­ya devam edi­yor.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Anahtar Kelimeler: ÇAYKUR' BİTKİSİYLE SÜSLENDİ
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °