ÇAYKUR'UN YAPTIĞI ÇAY FABRİKASI TAMAMLANMAK ÜZERE

ÇAY­KUR Genel Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­da plan­la­nan ve ya­pı­mı devam eden Or­ga­nik Çay Fab­ri­ka­sı 2023 Yaş Çay kam­pan­ya­sın­da hiz­me­te gir­miş ola­cak.

Güncel Haberler 10.11.2022 10:17:00 0
ÇAYKUR

    ÇAY­KUR Genel Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­da plan­la­nan ve ya­pı­mı devam eden Or­ga­nik Çay Fab­ri­ka­sı 2023 Yaş Çay kam­pan­ya­sın­da hiz­me­te gir­miş ola­cak.14 Mayıs 2022 ta­ri­hin­de baş­la­yan Fab­ri­ka­nın in­şa­at kısmı önem­li öl­çü­de ta­mam­lan­mış du­rum­da.
    Çam­lı­hem­şin ile bir­lik­te Çay Fab­ri­ka­sı ol­ma­yan 2 il­çe­den bi­ri­si olan İkiz­de­re’de ÇAY­KUR’un plan­la­ya­rak ya­pı­mı­na baş­la­nan günde 100 ton yaş çay iş­le­me ka­pa­si­te­li Çay Fab­ri­ka­sı in­şa­atı ta­mam­lan­mak üzere. Çay Fab­ri­ka­sı­nın ya­pıl­ma­sı­nı sa­bır­sız­lık­la bek­le­di­ği­ni söy­le­yen va­tan­daş­lar­dan İş adamı Erkan Gül mem­nu­ni­ye­ti­ni be­lir­te­rek şun­la­rı söy­le­di’’ 14 Ma­yıs­ta baş­la­yan Fab­ri­ka­mız il­çe­mi­ze böl­ge­mi­ze mem­le­ke­ti­mi­ze ha­yır­lı olsun. Çok şükür Azcık kaldı, bitti biter. Yıl­lar­dır bek­le­dik. Pek ya­kın­da çok in­sa­nı­mı­za, Hem­şe­ri­mi­ze Ekmek ka­pı­sı ola­cak in­şal­lah, İkiz­de­re’mize bir nebze olsun Can suyu, ilaç gibi ge­lecek, İkiz­de­re’mizde bazen şahit ol­du­ğu­muz bil­has­sa son­ba­har son­ra­sı bom­boş kalan ana cad­de­miz daha çok in­san­la ha­re­ket­le­necek, es­naf­la­rı­mı­zın iş yer­le­ri daha be­re­ket­le­necek, il­çe­mi­ze yeni bir nefes ola­cak bu güzel tesis. İlçe­miz­de 10 larca yıl sonra baş­la­nan Çay Fab­ri­ka­sı il­çe­mi­zin eski ka­la­ba­lık gün­le­ri­ne dö­nü­şün baş­lan­gı­cı­dır, bu güzel eser son­ra­sı, il­çe­miz, köy­le­ri ve yay­la­la­rı için bu­gü­ne kadar kur­du­ğu­muz Ha­yal­ler Tek Tek ger­çek ola­cak, in­şal­lah.
    Bu Fab­ri­ka­nın ya­pı­mın­da des­te­ği­ni, eme­ği­ni hiç esir­ge­me­yen ÇAY­KUR Genel Mü­dü­rü­müz Yusuf Ziya Alim ve eki­bi­ne son­suz te­şek­kür edi­yo­ruz. Dev­let için­de olan ve dev­le­ti­mi­ze yakın olan Bü­yük­le­ri­miz­den ri­ca­mız­dır, Daha ya­şa­nı­la­bi­lir daha refah bir İkiz­de­re için eli­niz­den ge­le­ni yapın. Biz bi­li­yo­ruz ya­pı­yor­su­nuz zaten ama emi­nim ki daha da çok şey­ler ya­par­sı­nız. Ne ya­pa­lım bir İkiz­de­re’miz ve kö­yü­müz ve yay­la­mız var on­la­rın­da de­ğe­ri­ni ve­re­lim ve bi­le­lim, kimse size bir Saklı Cen­net İkiz­de­re daha ver­mez’’ dedi.      

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °