ÇAYKUR'UN YENİ MATCHA LATTE ÇAYLARI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

ÇAY­KUR’da yeni bir ürün ge­liş­tir­me ça­lış­ma­la­rı kap­sa­mın­da üre­ti­len Matc­ha ve Latte üçü bir arada sıcak içe­cek­ler başta genç­ler olmak üzere tü­ke­ti­ci­ler ta­ra­fın­dan büyük be­ğe­niy­le kar­şı­la­nı­yor.

Yerel Haberler 1.09.2022 12:21:00 0
ÇAYKUR

    ÇAY­KUR, Sade, Ana­nas­lı, Na­ne­li, Va­nil­ya­lı ve Çi­ko­la­ta­lı ola­rak üre­ti­len Matc­ha Latte sıcak içe­cek­le­rin Tür­ki­ye ge­ne­lin­de bu­lu­nan, ÇAY­KUR Çay Satış Ma­ğa­za­la­rın­da ve tüm Tür­ki­ye ge­ne­lin­de ÇAY­KUR çayı sa­tı­lan tüm ma­ğa­za­lar­da sa­tı­şa su­nul­du.
    ÇAY­KUR Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim yeni ürün­ler hak­kın­da “Sür­dür­dü­ğü­müz ARGE ve saha ça­lış­ma­la­rı­mız­la tü­ke­ti­ci­le­ri­mi­zin be­ğe­ni­si­ne, damak ta­dı­na uygun ola­rak, te­şek­kü­lü­mü­zün ve üre­ti­ci­le­ri­mi­zin eko­no­mi­si­ni bü­yü­tecek fark­lı ürün var­yas­yon­la­rı­mız­la müş­te­ri­le­ri­mi­zin ve tü­ke­ti­ci­le­ri­mi­zin bek­len­ti­si­ne kar­şı­lık ve­ri­yo­ruz.
    Ürün çe­şit­li­li­ği­ni ge­niş­let­mek marka ile müş­te­ri sa­da­ka­ti­ni ar­tı­rır. Tü­ke­ti­ci­le­ri­mi­zin damak ta­dı­na ve sağ­lı­ğı­na uygun yeni üret­ti­ği­miz, Matc­ha ile Latte key­fi­ni bu­luş­tur­muş olduk. Yine üret­ti­ği­miz, Matc­ha Detox 30 gün­lük ça­yı­mı­zın ar­dın­dan pi­ya­sa­ya sun­du­ğu­muz hem Matc­ha, hem Latte içe­cek­le­ri çe­şit­len­dir­me­ye devam ede­ce­ğiz.
    Bu fark­lı ye­ni­lik­çi ürün­le­ri­miz tü­ke­ti­ci­le­ri­mi­zin başta genç­ler olmak üzere bir hayli be­ğe­ni top­la­dı­ğı­na yö­ne­lik geri dö­nüş­ler biz­le­ri se­vin­dir­miş­tir. Bu al­ter­na­tif yeni ürün­le­ri­mi­zi müş­te­riy­le ve tü­ke­ti­ci­le­ri­miz­le bu­luş­tur­ma­ya devam ede­ce­ğiz. ÇAY­KUR mar­ka­mı­za olan bağ­lı­lık fark­lı ürün çe­şit­le­ri­ni üret­me ve eko­no­mi­mi­ze, üre­ti­ci­le­ri­miz ve tü­ke­ti­ci­le­ri­miz des­tek­le­me­ye devam edi­yo­ruz. 2022 yı­lı­nın en iyi çı­kı­şı­nı yapan ve en hızlı tü­ke­ti­len sıcak içe­cek­le­rin tü­ke­ti­ci­le­ri­miz ta­ra­fın­dan, sağ­lık ve afi­yet içe­ri­sin­de tü­ke­til­me­si­ni di­li­yo­rum.” dedi.
                      

 Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °