ÇAYKUR'UN YENİ ÜRETTİĞİ BİTKİ VE MEYVE ÇAYLARI BEĞENİ TOPLADI

Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü (ÇAY­KUR) yeni ürün port­fö­yü­nü her geçen gün tü­ke­ti­ci­le­rin ta­lep­le­ri ve ürün ana­liz ça­lış­ma­la­rı doğ­rul­tu­sun­da üret­me­ye devam edi­yor.

Yerel Haberler 16.03.2023 11:43:00 0
ÇAYKUR

 ÇAY­KUR Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM; “Ül­ke­miz ge­ne­lin­de su tü­ke­ti­mi­nin ar­dın­dan en çok tü­ke­ti­len sıvı içecek siyah ça­yı­mız­dır. Kül­tü­rü­müz­de, damak ta­dı­mız ve sağ­lı­ğı­mız için mil­let­çe en çok tü­ket­ti­ği­miz siyah çayın ya­nın­da fark­lı çe­şit­ler­de üret­ti­ği­miz yeşil çay çe­şit­le­ri­mi­ze yeni bitki ve meyve çay­la­rı­nız­da üret­me­ye devam edi­yo­ruz.
Bil­has­sa insan sağ­lı­ğı­na fay­da­lı olan bitki ve meyve çay­la­rı­nın tü­ke­ti­mi­ne il­gi­nin her geçen gün art­tı­ğı­nı gör­mek­te­yiz.
Çay­kur ba­yi­le­ri­miz ve tü­ke­ti­ci­le­ri­mi­zin ta­lep­le­ri doğ­rul­tu­sun­da ve de çok önem ver­di­ği­miz ARGE ça­lış­ma­la­rı­mız kap­sa­mı so­nu­cun­da HER­DEM is­miy­le 5 çeşit yeni bitki ve meyve ça­yı­mı­zı pi­ya­sa­ya sür­dük.
Gerek Çay satış mağ­la­rı­mız­da ve ge­rek­se Çay­kur çay­la­rı­mı­zın bu­lun­du­ğu tüm özel ma­ğa­za ve nok­ta­lar­da bitki ve meyve çay­la­rı­mı­zın tü­ke­ti­ci­ler ta­ra­fın­dan be­ğe­ni top­la­ma­ya devam edi­yor. Doğal aro­ma­la­rın kul­la­nıl­dı­ğı, Çay­kur Her­dem Yeşil çay çe­şit­le­ri­miz da­mak­lar­da yer edin­miş­tir.
Çay­kur yeşil çayın bir­bi­rin­den lez­zet­li ve Türk damak ta­dı­na uygun şi­fa­lı bitki ve mey­ve­le­rin har­man­lan­ma­sıy­la üret­ti­ği­miz ve her biri fark­lı tat ve aro­ma­ya sahip olan, Her­dem is­miy­le Yeşil Çay'ın; Ada­ça­yı, Pa­pat­ya Çayı, Ih­la­mur Çayı, Nane Limon Çayı, Ka­rı­şık Bitki Çayı ve Kiraz saplı Form Çayı süzen poşet çe­şit­le­ri­mi­zi ürün port­fö­yü­mü­ze kat­mış bu­lun­mak­la­yız. ”dedi.
         

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °