Tarih: 01.03.2023 09:42

Ç.B.İ. Arama-Kurtarma Ekibine Plaket Verildi

Facebook Twitter Linked-in

 Rize Va­li­si Kemal Çeber, İli­miz­den dep­rem böl­ge­sin­de­ki ara­ma-kur­tar­ma ça­lış­ma­la­rı­na ka­tı­la­rak gö­rev­le­ri­ni ta­mam­la­yıp şehre dönen Ça­ye­li Bakır İşlet­me­le­riy­le Ça­ye­li Kay­ma­kam­lı­ğın­da bir araya ge­le­rek pla­ket tak­tim etti.
Ça­ye­li Kay­ma­kam­lı­ğı’nda ya­pı­lan bu­luş­ma­da Ç.B.İ.'li ma­den­ci­ler­le tek tek soh­bet eden Vali Kemal Çeber, ma­den­ci­ler­den yap­tık­la­rı ça­lış­ma­lar hak­kın­da bil­gi­ler aldı. Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih De­mi­rel ve Ça­ye­li Bakır İşlet­me­le­ri Mü­dü­rü Murat Gü­reş­çi de bu­luş­ma­da hazır bu­lun­du. Çeber, ma­den­ci­le­ri ça­lış­ma­la­rın­dan do­la­yı teb­rik ede­rek, pla­ket tak­di­min­de bu­lun­du.
Ça­ye­li Bakır İşlet­me­le­ri Genel Müdür ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi Murat GÜ­REŞCİ;
“MADEN’DE ASIL CEV­HERİMİZ ÇA­LI­ŞAN­LA­RI­MIZ VE ÜRETİM YAP­TI­ĞI­MIZ ÇEV­REDİR”
Ça­ye­li Bakır İşlet­me­le­ri A.Ş Genel Müdür ve YK üyesi Murat GÜ­REŞÇİ, “Ön­ce­lik­le, Kah­ra­man­ma­raş mer­kez­li iki ayrı dep­rem so­nu­cu, mil­let­çe bin­ler­ce va­tan­da­şı­mı­zı kay­bet­me­nin derin üzün­tü­sü­nü ya­şı­yo­ruz. Tür­ki­ye ola­rak ge­çir­mek­te ol­du­ğu­muz bu zor za­man­lar­da mil­let­çe ser­gi­le­miş ol­du­ğu­muz bir­lik ve be­ra­ber­lik için­de ha­re­ket et­me­miz en büyük gü­cü­müz ol­muş­tur. Dep­rem fe­la­ke­tin­de ha­ya­tı­nı kay­be­den va­tan­daş­la­rı­mı­za, Allah’tan rah­met ve ge­ri­de kalan aile­le­ri­ne sa­bır­lar di­li­yo­ruz. Ya­ra­lı va­tan­daş­la­rı­mı­za acil şi­fa­lar te­men­ni edi­yo­ruz. Ça­ye­li Bakir İşlet­me­le­ri ola­rak, ül­ke­mi­zin, böl­ge­mi­zin ya­ra­rı­na ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dü­rü­yo­ruz. Bu üzücü kap­sa­mı ol­duk­ça büyük dep­rem­de ol­du­ğu gibi, ül­ke­mi­zin fark­lı bölge ve il­le­rin­de ya­şa­nan her türlü fe­la­ket­te üze­ri­mi­ze düşen so­rum­lu­luk­la­rı ye­ri­ne ge­ti­ri­yo­ruz. İşlet­me­miz Tür­ki­ye’nin Ka­ra­de­niz kı­yı­sın­da Ça­ye­li il­çe­si­nin yak­la­şık 7 ki­lo­met­re içe­ri­sin­de, Ma­den­li Bel­de­si sı­nır­la­rı içe­ri­sin­de em­ni­yet­li ve sağ­lık­lı bir şe­kil­de üre­ti­me devam et­mek­te­dir. Ça­ye­li Bakır, 20 yılı aşkın bir sü­re­dir ye­ral­tın­dan bakır ve çinko kon­sant­re­le­ri üret­mek­te­dir ve bu kon­sant­re­ler tüm dün­ya­da­ki müş­te­ri­le­ri­mi­ze pa­zar­lan­mak­ta ve sev­ki­yat­la­rı ya­pıl­mak­ta­dır. Üret­ti­ği­miz kon­sant­re­le­rin büyük bir kısmı, elekt­rik­li ve elekt­ro­nik ürün tü­ke­ti­ci­le­ri ta­ra­fın­dan alın­mak­ta­dır. Fi­kir­le­ri ve ça­ba­la­rıy­la ça­lı­şan­la­rı­mız, şir­ke­ti­mi­ze değer kat­mak­ta­dır ve şir­ke­ti­miz de ça­lı­şan­la­rı­mı­za bu de­ğe­rin kar­şı­lı­ğı­nı sun­mak­ta­dır. Ça­ye­li Bakır, ça­lı­şan­la­rı­nı üret­ti­ği cev­he­rin çok öte­sin­de gör­mek­te­dir, bu ne­den­le bizim asıl cev­he­ri­miz ça­lı­şan­la­rı­mız­dır”. Et­ra­fı çay­lık­lar­la çev­ri­li olan ve Bü­yük­de­re Va­di­si’nin ren­ga­renk, yarı mes­kun böl­ge­sin­de bu­lu­nan ma­de­ni­miz, tipik bir maden man­za­ra­sın­da de­ğil­dir.
Bu eşsiz çev­re­ye uyum sağ­la­ma­sı için ma­den­ci­lik ak­ti­vi­te­le­ri­mi­zi adap­te ettik ve bu da bazı özgün ça­lış­ma ku­ral­la­rı­na ve he­pi­mi­zin bir par­ça­sı ol­mak­tan mutlu ol­du­ğu şir­ket içi kül­tü­re sahip bir firma ol­ma­nın gu­ru­ru­nu ya­şı­yo­ruz. Ça­ye­li Bakır, sek­tö­rü­müz­de lider bir şir­ket­tir. Ma­den­ci­lik sek­tö­rü­nün say­gın­lı­ğı­nı ar­tır­ma ga­ye­mi­ze ortak olan bütün pay­daş­lar­la uy­gu­la­ma­la­rı­mı­zı pay­laş­mak ko­nu­sun­da ça­lış­ma­la­rı­mı­zı büyük bir güçle sür­dür­me­nin mut­lu­lu­ğu­nu ya­şı­yo­ruz.” dedi.
                  

 Ha­ber: Bay­ram Ali KA­VAL­CI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —