Cezamız neyse çekeceğiz

Faruk Koca'nın avukatı Bayramoğlu: "Cezamız neyse çekeceğiz"

Spor Haberleri 20.12.2023 09:02:00 0
Cezamız neyse çekeceğiz

 Hakem Halil Umut Meler’e yum­ruk at­tı­ğı için tu­tuk­lu yar­gı­la­nan MKE An­ka­ra­gü­cü Ku­lü­bü eski Baş­ka­nı Faruk Koca’nın avu­ka­tı Murat Bay­ra­moğ­lu, “Tu­tuk­lu­luk ka­ra­rı­na iti­raz ede­ce­ğiz. Ha­ke­min mağ­du­ri­ye­ti söz ko­nu­su. Ya­şa­nan­lar doğru değil. Ce­za­mız neyse çe­ke­ce­ğiz” dedi. Trend­yol Süper Lig'in 15. haf­ta­sın­da­ki kar­şı­laş­ma­nın bi­ti­min­de Hakem Halil Umut Meler'e yum­ruk at­tı­ğı için tu­tuk­lu yar­gı­la­nan MKE An­ka­ra­gü­cü Ku­lü­bü eski Baş­ka­nı Faruk Koca’nın avu­ka­tı Murat Bay­ra­moğ­lu, “Ce­za­mız neyse çe­ke­ce­ğiz” dedi.
Faruk Koca’nın avu­ka­tı Bay­ra­moğ­lu konu ile il­gi­li yap­tı­ğı açık­la­ma­da, Koca’nın tu­tuk­lu­lu­ğu­na iti­raz ede­cek­le­ri­ni söy­le­ye­rek Koca’nın da üzgün ol­du­ğu­nu ve mah­ke­me­nin ka­ra­rı­na saygı du­ya­cak­la­rı­nı be­lirt­ti.
Koca’nın tu­tuk­lu­luk sü­re­ci ile il­gi­li du­ru­mu de­ğer­len­di­ren avu­kat Bay­ra­moğ­lu, “Tu­tuk­lu­lu­ğu­na iti­raz ede­ce­ğiz. Ko­nu­şu­la­cak çok şey var ama şimdi sı­ra­sı değil. Meler’in du­ru­mun­da kimse olmak is­te­mez. Mağ­du­ri­yet var onun açı­sın­dan. Faruk Hoca'nın yum­ruk at­ma­sı­nı zaten doğru bul­mu­yo­rum. Ken­di­si de doğru bul­maz bunu. Bu işin ce­za­sı neyse çe­ki­lecek. İddi­ana­me ha­zır­lan­dı, mah­ke­me bunu de­ğer­len­di­recek. Ama tu­tuk­la­ma her zaman söy­le­di­ği­miz gibi is­tis­nai du­rum­lar­da uy­gu­la­nan ted­bir­dir. Yurt­dı­şı­na çıkış ya­sa­ğı ko­nul­ma­sı, pa­sa­por­tun alın­ma­sı gibi ön­lem­ler alı­na­bi­lir hu­kuk­ta. Bun­la­rın ya­pıl­ma­ma­sı bizi üzü­yor” diye ko­nuş­tu.
İdari yol­dan da bu ola­yın so­nuç­la­rı­na de­ği­nen Bay­ra­moğ­lu, “De­di­ğim gibi yap­tı­ğı­mız ey­le­min, fi­ilin so­nu­cu­na tabii ki kat­la­na­ca­ğız. Ve buna idari yol­dan da kat­la­nı­yo­ruz. Koca, MKE An­ka­ra­gü­cü’nden ve men­sup ol­du­ğu par­ti­den is­ti­fa etti. Elin­den ge­le­ni ya­pı­yor. Özür di­le­di, ay­rı­ca kulüp ha­ke­mi zi­ya­re­te git­mek is­te­di.
Hakem kabul et­me­ye­bi­lir tabii ki. Biz üze­ri­mi­ze dü­şe­ni ya­pa­lım dedik. An­lı­yo­rum du­ru­mu­nu. Üze­ri­mi­ze düşen yü­küm­lü­lük­le­ri de her aşa­ma­da ye­ri­ne ge­tir­me­ye ça­lış­tık. Gönül is­ter­di ki tüm bun­lar ol­ma­sın.
Ol­duk­tan sonra önüne ge­çe­bi­le­ce­ği­miz bir durum değil.
Bu konu nasıl te­la­fi edi­le­bi­lir bu­nun­la il­gi­li eli­miz­den ge­le­ni yap­ma­ya ça­lı­şı­yo­ruz” dedi.
  Ha­ber-Fo­to: Ha­li­de Tonga


Anahtar Kelimeler: Cezamız neyse çekeceğiz
Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °