CHP'den Hüsamettin Özdemiroğlu Aday Adayı Oldu

CHP

CHP Rize’de mil­let­ve­ki­li aday aday­lık açık­la­ma­la­rı ard arda gel­me­ye baş­la­dı.

 Ordu Üni­ver­si­te­si İnsan Kay­nak­la­rı bö­lü­mü me­zu­nu Ça­ye­li­li hem­şe­ri­miz Hü­sa­met­tin Öz­de­mi­roğ­lu, CHP İl Baş­kan­lı­ğın­da Rize mil­let­ve­kil­li­ği için aday aday­lı­ğı­nı açık­la­dı.
Mil­let İtti­fa­kı­nın en büyük pay­da­şı olan CHP Rize’de mil­let­ve­kil­li­ği aday aday­lı­ğı yo­ğun­lu­ğu ya­şa­nı­yor.
Ça­ye­li­li hem­şe­ri­miz Hü­sa­met­tin Öz­de­mi­roğ­lu Rize CHP’den mil­let­ve­ki­li aday aday­lı­ğı­nı açık­la­dı.
CHP’den Rize mil­let­ve­ki­li aday aday­lı­ğı­nı açık­la­yan Hü­sa­met­tin Öz­de­mi­roğ­lu yap­tı­ğı açık­la­ma­da, 28. dönem CHP Rize mil­let­ve­kil­li­ği aday aday­lı­ğı­mı il baş­ka­nı­mız Tah­sin Kan­bur, Rize mil­let­ve­ki­li aday ada­yı­mız Sal­tuk deniz, Ça­ye­li ilçe baş­ka­nı­mız Hızır Ka­dı­oğ­lu ve tüm ilçe baş­kan­la­rı­mız­la gö­rüş­tük­ten sonra açık­lı­yo­rum.
Bu aday­lık sü­re­cin­de görev alan tüm ar­ka­daş­la­rı­mı­za ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Öz­de­mi­roğ­lu, “ Cum­hu­ri­ye­ti­mi­zin ve Türk mil­le­ti­mi­zin mi­ma­rı olan Gazi Mus­ta­fa Kemal Ata­türk ve silah ar­ka­daş­la­rı­nın biz­le­re bı­rak­mış ol­du­ğu bu kutlu mi­ra­sı 2. yüz­yıl­da ay­dın­lı­ğa ta­şı­mak için elim­den gelen her şeyi ya­pa­ca­ğı­ma ve bu uğur­da her türlü gö­re­vi ala­ca­ğım­dan şüphe yok­tur” şek­lin­de ko­nuş­tu.                  

Haber Merkezi