CHP'DEN RİZE ADAY ADAYI SALTUK "AMACIMIZ RİZE'MİZE VE ÜLKEMİZE HİZMET ETMEKTİR"

CHP Rize’nin yeni İl Baş­ka­nı Tah­sin Kan­bur ve Mil­let­ve­ki­li aday adayı Sal­tuk Deniz seçim ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­rü­yor­lar.

Yerel Haberler 31.01.2023 09:56:00 0
CHP

 CHP Rize İl teş­ki­la­tı uzun sü­re­dir sür­dür­dü­ğü ça­lış­ma­la­rı­nı ke­sin­ti­siz ve aynı yo­ğun­luk­ta devam et­ti­ri­yor. Yeni İl Baş­ka­nı Tah­sin Kan­bur ve Mil­let­ve­ki­li aday adayı Ön­ce­ki dönem İl baş­ka­nı Sal­tuk Deniz bir­lik­te seçim ça­lış­ma­la­rı­na devam edi­yor.
Gü­ney­su il­çe­sin­den baş­la­yan ça­lış­ma­lar De­re­pa­za­rı, İyi­de­re, Ça­ye­li ve Rize Mer­kez de ya­pı­lan zi­ya­ret­ler­den sonra Pazar, Ar­de­şen ve Fın­dık­lı il­çe­le­ri­ne ya­pı­lan zi­ya­ret­ler­le devam etti.
Mil­let it­ti­fa­kın­da he­de­fi­miz 2 Mil­let­ve­ki­li
Zi­ya­ret­ler­le il­gi­li açık­la­ma yapan İl Baş­ka­nı Tah­sin Kan­bur “ Ça­lış­ma­la­rı­mı­zı ör­gü­tü­mü­zün Mil­let­ve­ki­li adayı ol­ma­sı için al­dı­ğı karar ve ver­di­ği des­tek­le Mil­let­ve­ki­li Aday Adayı olmak için İl baş­kan­lı­ğın­dan ay­rı­lan ön­ce­ki dönem il baş­ka­nı­mız Sal­tuk Deniz’le bir­lik­te aynı yo­ğun­luk­ta sür­dü­rü­yo­ruz. CHP Rize İl ör­gü­tü en iyi ça­lı­şan parti ör­güt­le­rin­den bi­ri­si­dir.
Bir­lik ve bü­tün­lük için­de, hi­ye­rar­şik ya­pı­ya uya­rak di­sip­lin için­de ça­lı­şan, örgüt içi çe­kiş­me­le­rin ve tar­tış­ma­la­rın ol­ma­dı­ğı bir ya­pı­dır. Bunu boz­ma­dan, bo­zul­ma­sı­na izin ver­me­den ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dür­me­ye devam edi­yo­ruz.
Bizim Rize’ye ve ül­ke­mi­ze sö­zü­müz var. 4 yıl önce ka­mu­oyu­na bir söz ver­miş­tik ve Rize’den CHP ola­rak en az 1 Mil­let it­ti­fa­kı ola­rak da en az 2 vekil çı­ka­ra­ca­ğız.
Bu he­de­fi­mi­zi ger­çek­leş­ti­re­ce­ğiz buna olan inan­cı­mız tam­dır. Ça­lış­ma­la­rı­mı­zı bu ka­rar­lı­lık­la sür­dü­rü­yo­ruz”
Deniz’’ ama­cı­mız Rize’ye hiz­met’’
Mil­let­ve­ki­li Aday Adayı olmak için İl Baş­kan­lı­ğın­dan ay­rı­lan ön­ce­ki dönem İl Baş­ka­nı Sal­tuk Deniz “İl Baş­ka­nı­mız Tah­sin Kan­bur baş­kan­lı­ğın­da ve ko­or­di­nas­yo­nun­da İlçe Baş­kan­la­rı­mız­la bir­lik­te Ça­lış­ma­la­rı­mı­zı bir ak­sa­ma ol­ma­dan aynı yo­ğun­luk ve tempo ile sür­dü­rü­yo­ruz. Çünkü gö­rev­den ay­rıl­dık­tan sonra nasıl ça­lı­şa­ca­ğı­mı­zı ve sü­re­ci nasıl yö­ne­te­ce­ği­mi­zi de ön­ce­den ko­nuş­muş ve plan­la­mış­tık. Ça­lış­ma­la­rı­mı­zı ön­ce­den ol­du­ğu gibi şim­di­de hep bir­lik­te sür­dür­me ka­ra­rı al­mış­tık. Bunu da uy­gu­lu­yo­ruz. CHP Rize İl teş­ki­la­tı ola­rak ama­cı­mız Rize’mize ve ül­ke­mi­ze hiz­met et­mek­tir. İl Baş­kan­lı­ğı­mız sü­re­sin­ce Rize’de neyi söy­le­miş­sek, hem­şe­ri­le­ri­mi­ze neyin sö­zü­nü ver­miş­sek ik­ti­da­ra gel­di­ği­miz de on­la­rı ye­ri­ne ge­tir­mek için hep bir­lik­te ça­lı­şa­ca­ğız. Çay ta­rı­mı, ÇAY­KUR, ÇAY­KUR’ da ça­lı­şan mev­sim­lik iş­çi­le­rin kadro so­ru­nu, Çev­re­nin ve do­ğa­nın yani yaşam alan­la­rı­nın yağma edil­me­si, İşsiz­lik, Eği­tim, Sağ­lık, İşçi­nin, Me­mu­run, Ça­lı­şa­nın, Es­na­fın, İş adam­la­rı­nın so­run­la­rı, Kadın ve Çocuk hak­la­rı ko­nu­sun­da yani ili­miz­de­ki tüm top­lum­sal, sos­yal ve eko­no­mik so­run­la­rın çö­zül­me­si için mü­ca­de­le ede­ce­ğiz. Rize’nin sos­yal ve eko­no­mik yön­den ge­liş­me­si ile il­gi­li st­ra­te­jik plan­lar ya­pa­rak bun­la­rın ha­ya­ta geç­me­si­ni sağ­la­ya­ca­ğız ve Cum­hu­ri­ye­ti­mi­zin İkinci Yüz­yı­lı­nı De­mok­ra­si ile taç­lan­dı­ra­ca­ğı­mız Tür­ki­ye için Rize’den de des­tek ve katkı ve­re­ce­ğiz” dedi.


                Ha­ber: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °