CİMNASTİKTE İLİMİZİN BAŞARISI

27 şe­hir­den 263 spor­cu­nun ka­tıl­dı­ğı Yaş Grup­la­rı, Genç­ler ve Bü­yük­ler Par­kur Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı 1. Etap ya­rış­ma­sı 9-11 Ha­zi­ran 2023 ta­rih­le­ri ara­sın­da Sivas'ta ger­çek­leş­ti.

Spor Haberleri 21.06.2023 09:29:00 0
CİMNASTİKTE İLİMİZİN BAŞARISI

 Rize Genç­lik ve Spor İl Mü­dür­lü­ğü ça­tı­sı al­tın­da ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­ren, Rize Genç­lik Spor ve Çay­kur Ri­zes­por Ku­lü­bü par­kur spor­cu­la­rı per­for­mans­la­rıy­la göz dol­dur­du.
 Genç­ler Ka­te­go­ri­sin­de, Ba­tu­han Kü­çük­mus­ta­fa - Ser­best Par­kur Tür­ki­ye Şam­pi­yo­nu Ba­tu­han Kü­çük­mus­ta­fa - Hız Par­ku­ru Tür­ki­ye 3. Rü­mey­sa Ka­ra­li - Hız Par­ku­ru Tür­ki­ye Şam­pi­yo­nu Rü­mey­sa Ka­ra­li - Ser­best Par­kur Tür­ki­ye 2. si Yaş Grup­la­rın­da ise, Miray Su Bakır - Par­kur Tür­ki­ye 2. Si Ecrin Ci­ve­lek - Par­kur Tür­ki­ye 3. sü Aras Bakır - Par­kur Tür­ki­ye 3. Sü Deniz Kö­se­oğ­lu - Par­kur Tür­ki­ye 3. sü oldu ve Çay­kur Ri­zes­por Par­kur Ta­kı­mı şam­pi­yo­na­ya damga vuran ku­lüp­ler ara­sı­na girdi.
Ant­re­nör Emre Ka­va­soğ­lu; " Par­kur gibi zorlu bir bran­şa emek ve­re­rek Genç­liks­por ve Çay­kur Ri­zep­sor Ku­lü­bü­mü­zü en iyi şe­kil­de tem­sil eden tüm spor­cu­la­rı­mı­zı kut­lu­yo­rum. Al­dı­ğı­mız de­re­ce­ler kadar bir o kadar da ucun­dan ka­çır­dı­ğı­mız ma­dal­ya­lar oldu ama asla pes et­me­dik. Daha iyisi için mü­ca­de­le et­me­ye devam ede­ce­ğiz. Des­tek­le­ri için Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü­müz Gür­han Yıl­dız'a, Spor Hiz­met­le­ri Mü­dü­rü­müz Ra­ma­zan Öz­türk'e ve Çay­kur Ri­zes­por Ku­lü­bü­mü­ze te­şek­kür edi­yo­rum" dedi.
 

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Anahtar Kelimeler: CİMNASTİKTE İLİMİZİN BAŞARISI
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °