"Çok güzel bir dakikada iyi bir gol attık"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut:

Spor Haberleri 11.10.2023 09:57:00 0

 Palut: "Maçı den­ge­de gö­tü­rür­sek duran topla po­zis­yon bu­la­ca­ğı­mı­zı dü­şü­nü­yor­duk. Maçı tut­ma­yı ba­şar­dık ve çok güzel bir da­ki­ka­da iyi bir gol attık" dedi. Trend­yol Süper Lig'in 8. haf­ta­sın­da Yıl­port Sam­suns­por'u 1-0 mağ­lup eden tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'un tek­nik di­rek­tö­rü İlhan Palut, "Maçı den­ge­de gö­tü­rür­sek duran topla po­zis­yon bu­la­ca­ğı­mı­zı dü­şü­nü­yor­duk. Maçı tut­ma­yı ba­şar­dık ve çok güzel bir da­ki­ka­da iyi bir gol attık." dedi.
İlhan Palut, maçın ar­dın­dan ya­pı­lan basın top­lan­tı­sın­da, fark­lı Fe­ner­bah­çe ye­nil­gi­si­nin ar­dın­dan bu maçı to­par­lan­ma mü­ca­de­le­si ola­rak gör­dük­le­ri­ni söy­le­di.
Sam­suns­por'un al­dık­la­rı sonuç ile sa­ha­da­ki mü­ca­de­le­si­nin ör­tüş­me­di­ği­ni be­lir­ten Palut, şu ifa­de­le­re yer verdi:
"Zor olan maç 10. da­ki­ka­da gör­dü­ğü­müz kır­mı­zı kart ile daha da zor­laş­tı. Ra­ki­bi kar­şı­la­ya­rak oyunu to­par­la­ma­ya ça­lış­tık. Kar­şı­lar­ken başka, hü­cu­ma çı­kar­ken başka bir oyun oy­na­ma­ya ça­lış­tık. Maçı den­ge­de gö­tü­rür­sek duran topla po­zis­yon bu­la­ca­ğı­mı­zı dü­şü ­nü­yor­duk. Maçı tut­ma­yı ba­şar­dık ve çok güzel bir da­ki­ka­da iyi bir gol attık. Po­zis­yo­nu zor­la­ya­rak golü attık. De­ği­şik­lik­ler­le oyunu ko­ru­ya­rak ka­zan­ma­yı ba­şar­dık. Oyun­cu­la­rı­mın oyu­nun bek­len­me­yen zor an­la­rın­da di­sip­lin­le­ri­ni kon­sant­ras­yon­la­rı­nı ko­ru­ma­sı bizim için en büyük ka­zanç­tı. Bunu üç puan ile taç­lan­dır­ma­mız çok de­ğer­liy­di."
Palut, "10 da­ki­ka bek­le­dik­ten sonra oyu­nun is­te­di­ği­miz şekle gel­di­ği­ni gö­rün­ce de­ği­şik­lik yap­ma­dık. Oyun­cu de­ği­şik­lik­le­rin­de giren oyun­cu­la­rın tam ka­pa­si­te oy­na­ya­bi­le­cek­le­ri ana kadar bek­le­dik. Oyun sı­kış­tık­ça de­ği­şik­lik­le­ri yap­tık. Yap­tık­la­rı­nız bazen bek­len­ti­le­ri kar­şı­la­mı­yor ama bugün is­te­dik­le­ri­mi­zi al­ma­yı ba­şar­dık." ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
      Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: " güzel dakikada attık"
Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °