"Çok önemli bir adım attık bunu devam ettirmemiz lazım"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz,

Spor Haberleri 29.03.2023 11:34:00 0

 Kork­maz, Eyüps­por ga­li­bi­ye­ti ile il­gi­li, “Çok önem­li adım attık. Bunu devam et­tir­me­miz lazım. Kendi ev­le­rin­de yen­me­miz, ikili ave­raj­da da üstün ol­ma­mız, bizim için artı” dedi.
 Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por'un Tek­nik Di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz maçın ar­dın­dan yap­tı­ğı basın top­lan­tı­sın­da açık­la­ma­lar­da bu­lun­du.
İstan­bul dep­las­ma­nın­da ka­za­na­rak önem­li bir adım at­tık­la­rı­nı be­lir­te­rek, “Oyun­cu­la­rı­mı kut­lu­yo­rum.
Çok iyi mü­ca­de­le ettik. İyi ka­pan­dık.
Daha iyi hü­cu­ma çı­ka­bi­lir­dik.
Bağ­lan­tı pas­la­rı­nı da bu­luş­tur­duk ama top kaybı ya­şa­dık.Ya­şa­ma­sak daha çok po­zis­yo­na gi­re­bi­lir­dik. Topla oy­na­ma­da ligin ikin­ci ya­rı­sı ilk defa üs­tün­dük. Po­zis­yon ve hücum an­la­mın­da daha iyiy­dik. Çok önem­li adım attık. Bunu devam et­tir­me­miz lazım. Kendi ev­le­rin­de yen­me­miz, ikili ave­raj­da da üstün ol­ma­mız, bizim için artı. Bu bu­ra­da kaldı, Rize’ye dö­nü­yo­ruz. Çar­şam­ba, pazar iki tane evi­miz­de maç var. İyi ta­kım­lar­la oy­na­ya­ca­ğız. İki maçı da geç­me­miz lazım ki hedef daha çabuk ula­şa­lım” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
    

Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: " önemli attık devam ettirmemiz lazım"
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °