ÇORUH EDAŞ, 200 SAHA ÇALIŞANINI ÖDÜLLENDİRDİ

021 yılı bo­yun­ca ser­gi­le­di­ği üstün per­for­mans ve ça­lış­ma di­sip­li­niy­le fark ya­ra­tan yak­la­şık 200 ba­şa­rı­lı saha ça­lı­şa­nı­nı ödül­len­dir­di.

Güncel Haberler 30.03.2022 11:01:00 0
ÇORUH EDAŞ, 200 SAHA ÇALIŞANINI ÖDÜLLENDİRDİ

    Doğu Ka­ra­de­niz Böl­ge­si’nde yak­la­şık 1,5 mil­yon abo­ne­ye elekt­rik da­ğı­tım hiz­me­ti sunan Çoruh Elekt­rik Da­ğı­tım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 2021 yılı bo­yun­ca ser­gi­le­di­ği üstün per­for­mans ve ça­lış­ma di­sip­li­niy­le fark ya­ra­tan yak­la­şık 200 ba­şa­rı­lı saha ça­lı­şa­nı­nı ödül­len­dir­di.
    Art­vin, Gi­re­sun, Gü­müş­ha­ne, Rize ve Trab­zon ola­rak 5 il 61 il­çe­de elekt­rik da­ğı­tım hiz­me­ti sunan Çoruh Elekt­rik Da­ğı­tım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), ça­lı­şan odak­lı ya­tı­rım­la­rı­na devam edi­yor. Şir­ket yö­ne­ti­ci­le­ri bu kap­sam­da, 2021 yı­lın­da ba­şa­rı­lı per­for­mans gös­te­ren yak­la­şık 200 saha ça­lı­şa­nı­nı ödül­len­dir­mek için bir araya geldi. Top­lan­tı­ya, Da­ğı­tım Ope­ras­yon­la­rı Genel Mü­dü­rü Ömer Kan­de­mir, Çoruh EDAŞ Mü­dü­rü Meh­met Aydın ile bir­lik­te yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri ve bölge yö­ne­ti­ci­le­ri de ka­tı­lım gös­ter­di.
KESİNTİSİZ ENERJİ HEDEFİYLE 7/24 ÖZVERİLİ HİZMET: “SAHA EKİPLERİMİZLE GURUR DU­YU­YO­RUZ”
    Müş­te­ri mem­nu­ni­ye­tin­de ol­du­ğu kadar ça­lı­şan odak­lı ya­tı­rım­la­rıy­la da fark ya­rat­ma­ya devam et­tik­le­ri­nin al­tı­nı çizen Da­ğı­tım Ope­ras­yon­la­rı Genel Mü­dü­rü Ömer Kan­de­mir, “Ka­li­te­li ve sür­dü­rü­le­bi­lir hiz­met en büyük ön­ce­li­ği­miz. Bu kap­sam­da ke­sin­ti­siz ener­ji arzı sunma he­de­fiy­le 7 gün 24 saat büyük öz­ve­riy­le sa­ha­da olan ekip ar­ka­daş­la­rı­mız­la gurur du­yu­yo­ruz. Çoruh EDAŞ ola­rak insan kay­nak­la­rı po­li­ti­ka­la­rı­mız­da ba­şa­rı­yı tak­dir etme, ödül­len­dir­me, ça­lı­şan mut­lu­lu­ğu ve mem­nu­ni­ye­ti­ne büyük önem ve­ri­yo­ruz” dedi.
    Ça­lı­şan­la­ra sağ­lık­lı ve gü­ven­li bir ortam sun­ma­yı mis­yon edin­dik­le­ri­ni be­lir­te­rek, ba­şa­rı­lı saha ça­lı­şan­la­rı­na ödül­le­ri­ni tak­dim eden Kan­de­mir, “Ça­lı­şan­la­rı­mı­zın her ba­kım­dan ken­di­le­ri­ni ge­liş­tir­me­si­ne katkı sağ­la­ma­yı he­def­li­yo­ruz.
    Bi­li­yo­ruz ki büyük ba­şa­rı­la­rı­mı­zı ni­te­lik­li ve öz­ve­ri­li ça­lı­şan gü­cü­mü­ze borç­lu­yuz. Ula­şıl­ma­sı zor olan en ücra yer­le­re büyük emek ile hiz­met ulaş­tı­ran her ça­lı­şa­nı­mız bizim için çok kıy­met­li. Ça­lı­şan­la­rı­mı­zın mo­ti­vas­yo­nu­nu ar­tır­ma­ya yö­ne­lik pro­je­le­ri ar­tı­ra­rak dev­re­ye al­ma­ya devam ede­ce­ğiz” şek­lin­de ko­nuş­tu.
           

Ha­ber-Fo­to: Ezgi KAY­GI­SIZ


Anahtar Kelimeler: ÇORUH ÇALIŞANINI ÖDÜLLENDİRDİ
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °