"ÇORUH EDAŞ CEPTE" MOBİL UYGULAMASI YENİLENDİ

Ye­ni­le­nen uy­gu­la­ma ile so­run­la­rın hızlı çö­zü­mü ve müş­te­ri mem­nu­ni­- ye­ti­nin ar­tı­rıl­ma­sı he­def­le­ni­yor.

Güncel Haberler 8.09.2022 10:28:00 0

Hiz­met böl­ge­sin­de ka­li­te­li ve ke­sin­ti­siz ener­ji arzı sunma he­de­fiy­le 7/24 ça­lı­şan Çoruh Elekt­rik Da­ğı­tım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), abo­ne­le­ri­ne daha hızlı ve kolay işlem ya­pa­bil­me­le­ri için sun­du­ğu ‘Çoruh EDAŞ Cepte’ uy­gu­la­ma­sı­nı ye­ni­le­di. 
    Fa­ali­yet­le­ri­ni sür­dür­dü­ğü Art­vin, Gi­re­sun, Gü­müş­ha­ne, Rize ve Trab­zon hiz­met böl­ge­le­rin­de, ka­li­te­li ve ke­sin­ti­siz ener­ji arzı sunma he­de­fiy­le 7/24 ça­lı­şan Çoruh Elekt­rik Da­ğı­tım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), ye­ni­le­nen ‘Çoruh EDAŞ Cepte’ mobil uy­gu­la­ma­sı ile müş­te­ri de­ne­yi­mi­ni ar­tır­ma­ya devam edi­yor.
   Şir­ke­tin, yeni nesil hiz­met viz­yo­nu kap­sa­mın­da ye­ni­le­di­ği ‘Çoruh EDAŞ Cepte’ mobil uy­gu­la­ma­sı ile müş­te­ri­ler anlık elekt­rik arı­za­la­rı­nı ve sokak ay­dın­lat­ma ih­bar­la­rı­nı hızlı bir şe­kil­de bil­di­rir­ken ya­tı­rım ve bakım – ona­rım ça­lış­ma­la­rı kap­sa­mın­da ya­pı­lan plan­lı ke­sin­ti­ler hak­kın­da bilgi ala­bi­li­yor.
    Yeni nesil mobil uy­gu­la­ma; fa­tu­ra oluş­tu­ra­bil­me, ge­ri­ye dönük kaçak fa­tu­ra gö­rün­tü­le­me ve kaçak fa­tu­ra tah­si­la­tı gibi bir­çok iş­le­min ya­pıl­ma­sı­na da ola­nak sağ­lı­yor.
    Abo­ne­ler, ‘Çoruh EDAŞ Cepte’ mobil uy­gu­la­ma­sı­nı App Store’dan ve Go­og­le Play’dan in­di­rip iş­lem­le­ri­ni hızlı ve kolay bi­çim­de ger­çek­leş­ti­re­bi­li­yor. Uy­gu­la­ma­ya, App Store kul­la­nı­cı­la­rı https://​apple.​co/​3Q9­pUyf, Go­og­le Play kul­la­nı­cı­la­rı ise https://​bit.​ly/​3TC­h­X­Vq lin­kin­den eri­şim sağ­la­ya­bi­lecek.
           

Ha­ber-Fo­to: Ezgi KAY­GI­SIZ


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °