Tarih: 10.03.2022 14:30

ÇORUH EDAŞ YÖNETİMİ, AFET KRİZ PLANLARI VE YATIRIM PLANLARINI YERİNDE DEĞERLENDİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Art­vin, Gi­re­sun, Gü­müş­ha­ne, Rize ve Trab­zon’da, 61,5 mil­yon ki­lo­met­re da­ğı­tım hattı üze­rin­de yak­la­şık 1,5 mil­yon abo­ne­ye, 13 bin adete yakın tra­foy­la ka­li­te­li ve ke­sin­ti­siz ener­ji arzı sunma he­de­fiy­le fa­ali­yet­le­ri­ni sür­dü­ren Çoruh Elekt­rik Da­ğı­tım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 2022 yılı içe­ri­sin­de müş­te­ri mem­nu­ni­ye­ti için 562 mil­yon lira ya­tı­rım ger­çek­leş­ti­re­ce­ği­ni açık­la­dı.
Doğu Ka­ra­de­niz Böl­ge­si’nde yak­la­şık 30 bin ki­lo­met­re­ka­re­lik alan­da ba­şa­rı­lı ope­ras­yo­nel sü­reç­le­ri ve doğal afet­ler­de­ki hızlı ak­si­yon­la­rıy­la ça­lış­ma­la­rı­nı 7/24 öz­ve­riy­le sür­dü­ren Çoruh EDAŞ, Trab­zon’da 100 ki­şi­nin ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­leş­ti­ri­len yö­ne­tim top­lan­tı­sın­da, afet kriz yö­ne­ti­mi ve müş­te­ri mem­nu­ni­ye­ti­ne yö­ne­lik plan­la­rı­nı göz­den ge­çir­di.
    Şir­ket yö­ne­ti­mi tam kadro ola­rak Trab­zon’da sa­ha­da ça­lı­şan ekip­le­ri gö­rev­le­ri ba­şın­da zi­ya­ret ede­rek in­ce­le­me­ler­de bu­lun­du. Çoruh EDAŞ üst düzey yet­ki­li­le­ri­nin ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­le­şen top­lan­tı­da, acil du­rum­la­ra yö­ne­lik afet yö­ne­ti­mi plan­la­rı de­ğer­len­di­ril­di. Bu kap­sam­da, Doğu Ka­ra­de­niz Böl­ge­si’nin ik­li­mi ge­re­ği mev­cut ted­bir­le­rin ar­tı­rıl­ma­sı­na ve kriz ile­ti­şi­mi­nin daha da güç­len­di­ril­me­si­nin öne­mi­ne vurgu ya­pıl­dı. Sür­dü­rü­le­bi­lir hiz­me­ti oda­ğı­na alan Şir­ket, müş­te­ri mem­nu­ni­ye­ti­ni daha da ar­tır­mak için 2022 yılı içe­ri­sin­de ke­sin­ti­siz ener­ji he­de­fiy­le ger­çek­leş­ti­re­ce­ği 562 mil­yon li­ra­lık ya­tı­rım pla­nı­nı ele aldı.
“Afet­le­re karşı çok daha ha­zır­lık­lı ol­ma­lı­yız”
    Çoruh EDAŞ yö­ne­tim ku­ru­lu top­lan­tı­sın­da ko­nu­şan şir­ke­tin bağlı bu­lun­du­ğu Ka­zan­cı Hol­ding’in Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi Barış Er­de­niz, “Çoruh EDAŞ, yak­la­şık 30 bin ki­lo­met­re­ka­re­lik da­ğı­tım böl­ge­sin­de 5 il, 61 ilçe ve bin 536 köyde 1,5 mil­yo­na yakın abo­ne­ye hiz­met su­nu­yor. Böl­ge­miz, yaz ay­la­rın­da yoğun ya­ğı­şa bağlı sel fe­la­ke­ti, kış ay­la­rın­da ise yoğun kar ya­ğı­şıy­la mey­da­na gelen don ve çığ gibi doğal afet­le­rin teh­di­di al­tın­da. Ekip­le­ri­mi­zi, zorlu hava ko­şul­la­rın­da azim­li gay­re­ti ve öz­ve­ri­li ça­lış­ma­la­rın­dan do­la­yı iç­ten­lik­le teb­rik edi­yo­rum. Doğu Ka­ra­de­niz Böl­ge­si’nde et­ki­si­ni gös­te­ren yoğun kar ya­ğı­şı, sel gibi olum­suz ve zorlu hava şart­la­rın­da al­dı­ğı­mız hızlı ak­si­yon­lar ile bir­çok krizi hep bir­lik­te ba­şa­rıy­la yö­net­tik. Va­tan­daş­la­rı­mı­zın mağ­dur ol­ma­ma­la­rı için her türlü afet du­ru­mun­da hal­kı­mı­zı en hızlı şe­kil­de ke­sin­ti­siz hiz­me­te ka­vuş­tu­ra­bil­mek en büyük ön­ce­li­ği­miz. Bu yüz­den böl­ge­de­ki tüm kriz plan­la­rı­mı­zı ye­ni­den ma­sa­ya ya­tır­dık.” açık­la­ma­sın­da bu­lun­du.
“Hedef: Va­tan­daş­la­ra ka­li­te­si hiz­me­ti sun­mak”
    Müş­te­ri mem­nu­ni­ye­ti­ni en üst se­vi­ye­ye çı­kart­ma­ya yö­ne­lik ve afet­le­re karşı da­ya­nık­lı­lı­ğı hedef alan tüm ya­tı­rım­la­rın ta­kip­çi­si ola­ca­ğı­nın al­tı­nı çizen Er­de­niz, 7/24 öz­ve­riy­le ça­lı­şan tüm Çoruh EDAŞ ekip­le­ri­ne bir kez daha te­şek­kür­le­ri­ni ilet­ti. Ay­rı­ca Çoruh EDAŞ tem­sil­ci­le­ri, yö­ne­tim top­lan­tı­sı­nın ar­dın­dan muh­tar­lar­la gö­rüş­me­ler ger­çek­leş­ti­re­rek va­tan­daş­la­ra daha ka­li­te­li hiz­met su­na­bil­mek için kar­şı­lık­lı fikir alış­ve­ri­şin­de bu­lun­du.

Ha­ber-Fo­to: Ezgi KAY­GI­SIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —