ÇÖZÜM ÖĞRENCİLERİNİN SANAT ŞÖLENİ

Çözüm Ko­le­ji öğ­ren­ci, öğ­ret­men ve ve­li­le­rin ka­tıl­dı­ğı Sanat Şö­le­ni iz­le­yen­le­rin be­ğe­ni­si­ni ka­zan­dı.

Yerel Haberler 24.01.2023 09:16:00 0
ÇÖZÜM ÖĞRENCİLERİNİN SANAT ŞÖLENİ

 Rize mer­kez Şimal AVM’de Çözüm Ko­le­ji öğ­ren­ci ağır­lık­lı öğ­ret­men­ler­le bir­lik­te ya­pı­lan "Çözüm Sanat Şö­le­ni" başta ve­li­ler olmak üzere iz­le­yen­ler­den büyük ilgi gördü.
 Rize Çözüm Ko­le­ji Genel Mü­dü­rü Mah­mut Dabak Okulu öğ­ret­men ve öğ­ren­ci­le­ri ta­ra­fın­dan ya­pı­lan et­kin­lik ko­nu­sun­da ’’yö­ne­ti­ci­le­ri­mi­zin, öğ­ret­men­le­ri­mi­zin, ve­li­le­ri­mi­zin ve öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin ka­tı­lı­mı ile ger­çek­le­şen "Renk­ler­den Yan­sı­yan­lar" adlı resim ser­gi­miz sey­re­den­ler ta­ra­fın­dan çok ilgi gördü. Bu ka­tı­lım­dan okul ida­re­si ola­rak biz­ler­de çok mem­nun olduk.
Ri­ze­li sa­nat­se­ver­le­rin de ka­tı­lım sağ­la­dı­ğı "Çözüm Sanat Şö­le­ni" bir­bi­rin­den güzel eser­le­ri ses­len­di­ren öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin Pi­ya­no- Saz Re­si­tal­le­ri, Çözüm Gitar Grubu, Tulum gös­te­ri­si ile devam etti ilgi gördü ‘’dedi.
Renk­ler­den Yan­sı­yan­lar Sanat Ser­gi­si Rize Şimal AVM'de 1 hafta bo­yun­ca zi­ya­ret­çi­le­ri­ni ağır­la­ma­ya devam edecek.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °