Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Köksal Toptan, RİDEVA'nın Toplantısına Katıldı

Cum­hur­baş­kan­lı­ğı Yük­sek İsti­şa­re Ku­ru­lu (YİK) Üyesi Kök­sal Top­tan, Rize Der­nek­ler ve Va­kıf­lar Bir­li­ği Vak­fı­nın (RİDEVA) top­lan­tı­sı­na iştirak etti.

Güncel Haberler 20.07.2022 09:51:00 0
Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Köksal Toptan, RİDEVA

    Top­tan, Rize Ka­le­si'nde ya­pı­lan top­lan­tı­da, der­ne­ğin örnek bir tavır ser­gi­le­di­ği­ni söy­le­di.
    Bir­lik ve be­ra­ber­lik için bir arada ol­duk­la­rı­nı ifade eden Top­tan, "Rize'nin için­den daha çok dı­şın­da ya­şa­yan der­nek­ler ve va­kıf­la­rın bu gay­ret­le­ri­ni gör­mek lazım. Çok mutlu oldum. Bütün ar­ka­daş­lar bir araya gel­miş. Bütün si­ya­si par­ti­ler bir araya gel­miş." ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
Top­tan, şun­la­rı söy­le­di:
    "Ben Zon­gul­dak'ta si­ya­set yap­tım. Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip Er­do­ğan'da İstan­bul'da yaptı. Dur­ma­dan yo­rul­ma­dan yo­lu­mu­za devam et­me­miz lazım. Bir­bi­ri­ni­ze sa­rı­lır yü­rür­se­niz yü­kü­nüz çar­pan etken yapar. Ay­rı­lır­sa­nız or­ta­da ka­lır­sı­nız. Bu top­lan­tı­da ar­ka­daş­lar her­ke­si bir araya ge­tir­miş­ler. He­de­fi iyi se­çer­se­niz ve ortak ha­re­ket et­me­yi se­ver­se­niz bu kadro Rize'nin bütün me­se­le­le­ri­ni alır gö­tü­rür. Biz de gü­cü­mü­zün yet­ti­ği kadar eli­miz­den gelen des­te­ği ve­re­ce­ğiz" dedi.
    Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin ise Rize'nin daha iyi yer­le­re ge­le­ce­ği­ni söy­le­ye­rek bunun için de bir­çok ça­lış­ma yap­tık­la­rı­nı söy­le­di.
    RİDEVA Baş­ka­nı Recep Al­bay­rak'da İstan­bul'daki der­nek ve va­kıf­lar­la bir­çok fa­ali­yet­ler yap­tık­la­rı­nı söy­le­ye­rek, bun­dan sonra daha çok bir araya ge­le­rek güzel ça­lış­ma­la­ra imza ata­cak­la­rı­nı söy­le­di.
    Top­lan­tı­ya, Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Rek­tö­rü Prof. Dr. Yusuf Yıl­maz, Doğu Ka­ra­de­niz Pro­je­si (DOKAP) Bölge Kal­kın­ma İda­re­si Baş­ka­nı Hakan Gül­te­kin, AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim, MHP İl Baş­ka­nı İhsan Alkan, CHP İl Baş­ka­nı Sal­tuk Deniz, MHP İstan­bul İl Baş­ka­nı Birol Gür, iş in­sa­nı Meh­met Top­tan ve diğer il­gi­li­ler iş­ti­rak etti.
    Çay­kur Ri­zes­por Ku­lü­bü­nü'de zi­ya­ret eden Kök­sal Top­tan, gö­re­ve yeni se­çi­len Kulüp Baş­ka­nı İbra­him Tur­gut'a ba­şa­rı­lar di­le­di.
    Tur­gut, Cum­hur­baş­kan­lı­ğı YİK Üyesi Top­tan'a Çay­kur Ri­zes­por at­kı­sı he­di­ye etti.
          

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °