CUMHURİYETİMİZİN 99. YILI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yılı ilçemizde düzenlenen programlar ile coşkuyla kutlandı.

Yerel Haberler 2.11.2022 09:37:00 0
CUMHURİYETİMİZİN 99. YILI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

    Ata­türk anıtı önün­de dü­zen­le­nen kut­la­ma tö­re­ni­ne İlçe pro­to­ko­lü, va­tan­daş­lar, öğ­ren­ci­ler ve ve­li­ler katıldı.
    Prog­ram akışı içe­ri­sin­de Çayeli Kay­ma­ka­mı­ Mu­ham­met Fatih DEMİREL'in günün anlam ve öne­mi­ni ifade eden ko­nuş­ma yaparak tören ala­nın­da yer alan her­ke­sin 29 Ekim Cum­hu­ri­yet Bay­ra­mı’nı teb­rik etti.
    Ko­nuş­ma­nın ar­dın­dan ilçemizdeki okul­la­rda dü­zen­le­nen şiir ve kom­po­zis­yon ya­rış­ma­la­rın­da de­re­ce­ye giren öğ­ren­ci­le­r eser­le­ri­ni oku­du­lar. Ar­dın­dan ya­rış­ma­lar­da de­re­ce elde etmiş 1,2 ve 3. olan öğ­ren­ci­le­re he­di­ye­le­ri İlçe Çayeli Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih DEMİREL, Çayeli Belediye Baş­ka­nı­ İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve Çayeli Cum­hu­ri­yet Sav­cı­mız Meh­met Emre ÖZEL ta­ra­fın­dan tak­tim edil­di.
    İlçemizdeki 29 Ekim Kut­la­ma­la­rı so­nun­da ise tören ge­çi­şi ve ar­dın­dan yü­rü­yüş kor­te­ji dü­zen­len­di. Kor­tej pro­to­kol ve öğ­ren­ci­ler eş­li­ğin­de tören ala­nın­dan yü­rü­ye­rek 15 Temmuz Şehitler Meydanına geldi. Bal­kon ve iş yer­le­rin­den kor­te­je bay­rak­la­rıy­la des­tek veren hem­şeh­ri­le­ri­mi­zin Cum­hu­ri­yet bay­ram­la­rı teb­rik edil­di.
ARAÇ KOR­TEJİ DÜ­ZEN­LENDİ
    29 Ekim Cum­hu­ri­yet Bay­ra­mı prog­ra­mı­nın son­ra­sın­da ku­rum­la­ra ait araç­lar­dan olu­şan araç kor­te­ji oluş­tu­rul­du. Kor­tej, ilçe jan­dar­ma ko­mu­tan­lı­ğı­nın ol­du­ğu böl­ge­den baş­la­ya­rak şehir mer­ke­zin­de­ki ana cadde üze­rin­den siren ve kor­na­lar eş­li­ğin­de geçiş ya­pıl­dı.
           Haber-Foto: İbrahim SAKLI


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °