Davut Güloğlu'nun Oğluna Rize Valisi Kemal Çeber Kız İstedi

Davut Gü­loğ­lu'nun oğlu Cen­giz­han Gü­loğ­lu'na Rize Va­li­si Kemal Çeber kız is­te­mek için erkek ta­ra­fı ola­rak dü­nür­cü oldu.

Güncel Haberler 1.09.2022 12:23:00 0
Davut Güloğlu

Gelin adayı Nur­se­na Ya­zı­cı'nın mer­ke­ze bağlı Ye­ni­gü­zel­köy kö­yün­de­ki evine gelen Vali Çeber'i Gül­oğ­lu, aile­si ve gelin ada­yı­nın ba­ba­sı Hakan ve an­ne­si Sırma Ya­zı­cı kar­şı­la­dı.
    Çeber, Nur­se­na'yı aile­sin­den Davut Gü­loğ­lu'nun hu­kuk­çu oğlu Cen­giz­han Gü­loğ­lu'na is­te­di.
    Ya­zı­cı aile­si bü­yük­le­ri­nin kabul et­me­si ile Çeber'in eşi Nes­li­han Ayan Çeber, genç çif­tin söz yü­zük­le­ri­ni taktı.
Vali Çeber, aile ku­ra­cak olan genç­le­rin mut­lu­lu­ğu­na şa­hit­lik et­tik­le­ri­ni söyleyerek, "Cen­giz­han gibi genç­le­ri gör­dük­çe umu­du­muz ar­tı­yor. Avu­kat olmuş, mem­le­ke­te bağ­lı­lı­ğın­dan kop­ma­mış çok de­ğer­li bir genç. Genç kı­zı­mız de­ğer­li bir isim.
    Cen­giz­han'ın ba­ba­sı Davut Gü­loğ­lu bölge için çok de­ğer­li bir isim. Mem­le­ke­ti­ne düş­kün­lü­ğü olan top­lu­mun ye­tiş­tir­di­ği özel bir isim.
    Çok ke­yif­li aile içe­ri­sin­de bir me­ra­si­me şa­hit­lik ettik. Mut­lu­luk­lar di­li­yo­rum." seklinde konuştu.
Davut Gü­loğ­lu ise mutlu gü­nün­de Vali Kemal Çeber'in gö­nül­den ge­le­rek böyle bir me­ra­si­me ka­tıl­ma­sı­nın ken­di­le­ri­ni mutlu et­ti­ği­ni ifade etti.
    Ki­şi­nin bir ev­la­dı­nı ev­len­dir­me ça­lış­ma­sı­nın çok zor ol­du­ğu­na de­ği­nen Gü­loğ­lu, "100 bin­le­re, 20 bin­le­re, 30 bin­le­re kon­ser ve­ri­yor­su­nuz. Sizi se­ven­ler­le bir araya ge­li­yor­su­nuz.
    Bunun he­ye­ca­nı başka ama bu ilk kez oğ­lu­nu ev­len­di­rir­ken çok he­ye­can­la­nı­yor.
    Kı­zı­mı oğ­lu­mu asla ayırt et­mi­yo­rum ama ken­di­mi çocuk gibi his­se­di­yo­rum.
    Ken­di­mi bir baba fi­gü­rü gibi his­se­di­yo­rum ama bir anda başka bir mut­lu­luk sa­rı­yor beni. Allah ta­ma­mı­na er­dir­sin." şeklinde ko­nuş­tu.
        

 Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °