"DEMİRÖZÜ'NDE KURA ÇEKİMİYLE TARIM EKİPMANLARINI ÜRETİCİLERİMİZE HEDİYE OLARAK DAĞITTIK"

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan GÜLTEKİN,

 Kısa adı DOKAP olan, Doğu Ka­ra­de­niz Pro­je­si Bölge Kal­kın­ma İda­re­si Baş­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan, Bay­burt İli De­mi­rö­zü İlçesi, De­mi­rö­zü Be­le­di­ye­si İşbir­li­ğin­de­ki Pro­je­le­rin Ekip­man Da­ğı­tım tö­re­ni ka­la­ba­lık bir va­tan­daş top­lu­lu­ğu­nun ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­leş­ti­ril­di.
 Doğu Ka­ra­de­niz Pro­je­si Bölge Kal­kın­ma İda­re­si Baş­kan­lı­ğı (DOKAP) ta­ra­fın­dan des­tek­le­nen Bay­burt De­mi­rö­zü Be­le­di­ye­si iş­bir­li­ği ile ha­ya­ta ge­çi­ri­len iki pro­je­ye iliş­kin üre­ti­ci­ler ile bir araya ge­li­ne­rek ma­ki­ne ekip­man da­ğı­tı­mı ger­çek­leş­ti­ril­di.
Kura çe­ki­mi so­nu­cun­da, ‘Kır­sa­la Uza­nan Eller Pro­je­si’ ile bir­lik­te üre­ti­ci­le­re 62 adet yem ezme ma­ki­ne­si ve ‘Az Zah­met Çok Be­re­ket Pro­je­si’ kap­sa­mın­da 155 adet süt da­ğı­tım ma­ki­ne­si üre­ti­ci­le­re dü­zen­le­nen tö­ren­de he­di­ye ola­rak da­ğı­tıl­dı. Üre­ti­ci­le­rin ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­le­şen tö­re­ne, DOKAP Baş­ka­nı Hakan GÜL­TEKİN’in yanı sıra De­mi­rö­zü Kay­ma­ka­mı Ali Ekber ATEŞ, De­mi­rö­zü Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ars­lan GÜRER ile il­gi­li kamu kurum ve ku­ru­luş­la­rı­nın tem­sil­ci­le­ri ve ka­la­ba­lık bir va­tan­daş top­lu­lu­ğu ka­tıl­dı­lar.
DOKAP Baş­ka­nı Gül­te­kin, kura so­nu­cun­da hak sa­hi­bi olan va­tan­daş­la­ra ha­yır­lı uğur­lu olsun di­le­ğiy­le, bol be­re­ket­li bir sezon ge­çir­me­le­ri­ni di­le­di.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI