DENİZCİLİK LİSEMİZ RAFTİNG TÜRKİYE 1.Sİ OLDU

Ar­de­şen'de dü­zen­le­nen Genç­ler Tür­ki­ye Fi­nal­le­rin­de Ahmet Hamdi İsha­koğ­lu MTAL (De­niz­ci­lik Li­se­si) Tür­ki­ye 1.​si oldu.

Spor Haberleri 17.06.2022 08:50:00 0
DENİZCİLİK LİSEMİZ RAFTİNG TÜRKİYE 1.Sİ OLDU

    10-12 Ha­zi­ran ta­rih­le­ri ara­sın­da ya­pı­lan Okul Spor­la­rı Tür­ki­ye Raf­ting Şam­pi­yo­na­sı Rize Ar­de­şen Fır­tı­na Va­di­sin­de ya­pıl­dı. Şam­pi­yo­na­ya genç er­kek­ler ka­te­go­ri­sin­de ka­tı­lan Ahmet Hamdi İsha­koğ­lu Mes­le­ki ve Tek­nik Ana­do­lu Li­se­si (De­niz­ci­lik Li­se­si) ra­kip­le­ri­ni ge­ri­de bı­ra­ka­rak bi­rin­ci oldu.
    Tür­ki­ye ge­ne­lin­de ya­pı­lan Bölge ya­rış­la­rı­nın ar­dın­dan Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı fi­nal­le­ri için Rize Ar­de­şen Fır­tı­na Va­di­si şam­pi­yo­na­ya ev sa­hip­li­ği yaptı.
    Mar­din'de ya­pı­lan 3. bölge ya­rış­la­rın­da genç er­kek­ler ka­te­go­ri­sin­de bi­rin­ci olan Ahmet Hamdi İsha­kog­lu Mes­le­ki ve Tek­nik Ana­do­lu Li­se­si Rize Ar­de­şen Fır­tı­na Va­di­sin­de ya­pı­lan Tür­ki­ye Raf­ting Şam­pi­yo­na­sın­da Tür­ki­ye Şam­pi­yon­lu­ğu­nu ka­zan­dı. Ödül tö­re­nin­de kupa ve ma­dal­ya­sı­nı İl Milli Eği­tim Mü­dü­rü Engin EMEN ve Gü­ney­su Kay­ma­ka­mı Arif OL­TU­LU'nun elin­den alan Ahmet Hamdi Is­ha­koğ­lu Mes­le­ki ve Tek­nik Ana­do­lu Li­se­si Raf­ting Ta­kı­mı­nı teb­rik edi­yor ba­şa­rı­la­rı­nın de­va­mı­nı di­li­yo­ruz dedi.
              

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °