Depremde Rize Belediyespor eski futbolcusu hayatını kaybetti

Geç­ti­ği­miz se­zon­lar­da Rize Be­le­di­yes­por'da da forma giyen genç fut­bol­cu, dep­re­min vur­du­ğu Hatay'da enkaz al­tın­da ka­la­rak ha­ya­tı­nı kay­bet­ti­ği öğ­re­nil­di.

Spor Haberleri 17.02.2023 09:26:00 0
Depremde Rize Belediyespor eski futbolcusu hayatını kaybetti

 06 Şubat ge­ce­si mey­da­na gelen Kah­ra­man­ma­raş Pa­zar­cık mer­kez­li 7,7 ve öğlen sa­at­le­rin­de El­bis­tan mer­kez­li 7,6 şid­det­le­rin­de­ki dep­rem­ler, genç bir spor­cu­yu daha ha­yat­tan ko­par­dı.
Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si'nde öğ­ren­ci ola­rak oku­du­ğu 2012 yı­lın­da aynı za­man­da Rize Be­le­di­yes­por'da da forma giyen Oğuz­can Gez­men, dep­re­min vur­du­ğu mem­le­ke­ti Hatay'ın Kı­rık­han il­çe­sin­de Cum­hu­ri­yet Ma­hal­le­si Mete So­kak­ta­ki ya­şa­dı­ğı Gez­men Apart­ma­nı­nın yı­kıl­ma­sı so­nu­cu an­ne­siy­le bir­lik­te ha­ya­tı­nı kay­bet­ti­ği öğ­re­nil­di.
Bu sezon Hatay Süper Ama­tör Ligi ta­kım­la­rın­dan Kı­rık­han 1938 FK'da fut­bol oy­na­yan Oğuz­can'ın mey­da­na gelen dep­rem­den 4 gün sonra an­ne­siy­le bir­lik­te enkaz al­tın­da­ki can­sız be­de­ni­ne ula­şıl­dı bil­di­ril­di.
Acı ha­be­rin du­yul­ma­sıy­la bir­lik­te Rize Be­le­di­yes­por'da Oğuz­can ile bir­lik­te top koş­tu­ran eski takım ar­ka­daş­la­rı sos­yal medya he­sap­la­rı üze­rin­den üzün­tü­le­ri­ni pay­laş­mış­lar­dı.


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °