DEVA PARTİSİ RİZEDE SEÇİME HAZIR

DEVA Par­ti­si Rize Mil­let­ve­ki­li aday aday­la­rı açık­lan­dı. İl Baş­ka­mı Ecz. Mu­ham­med Avcı İl Baş­kan­lı­ğın­dan is­ti­fa ede­rek Mil­let­ve­ki­li aday adayı oldu.

Güncel Haberler 30.03.2023 16:51:00 0
DEVA PARTİSİ RİZEDE SEÇİME HAZIR

      DEVA Par­ti­si Rize Mil­let­ve­ki­li aday aday­la­rı açık­lan­dı. İl Baş­ka­mı Ecz. Mu­ham­med Avcı İl Baş­kan­lı­ğın­dan is­ti­fa ede­rek Mil­let­ve­ki­li aday adayı oldu. Diğer aday­lar Oktay Ka­ra­han ve Berke Yıl­maz.
 Aday aday­lı­ğı için İl Baş­kan­lı­ğı gö­re­vin­den is­ti­fa eden Mu­ham­met Avcı yap­tı­ğı açık­la­ma­da “parti ola­rak tüm il­ler­de kendi ba­şı­mı­za se­çi­me gi­re­cek­mi­şiz gibi ha­zır­lı­ğı­mı­zı ya­pı­yo­ruz ancak is­te­riz ki Mil­let İtti­fa­kı ola­rak mec­lis­te en güçlü şe­kil­de tem­sil hakkı ka­za­nıp bir an önce Güç­len­di­ril­miş Par­la­men­ter Sis­tem’e ge­çi­şi sağ­la­ya­lım. Ül­ke­mi­zin ortak akla ve sağ­du­yu­ya ih­ti­ya­cı var.
Dü­rüst­çe, çok ve plan­lı ça­lış­ma­ya ih­ti­ya­cı var.
Bizim de ya­pa­cak çok işi­miz var.
Eylem plan­la­rı­mız ve kad­ro­la­rı­mız hazır.
Ha­zır­lık­la­rı­mız sağ­lam. Ni­te­lik­li insan kay­na­ğı ko­nu­sun­da da en rahat par­ti­yiz di­ye­bi­li­rim.
Önü­müz­de­ki yıl­lar­da DEVA Par­ti­si ola­rak ül­ke­mi­ze büyük hiz­met­ler ya­pa­ca­ğı­mı­za inan­cı­mız tam­dır” dedi.
Aday­la­rı­nın bazı ortak yön­le­ri­ne dik­kat çeken Avcı “Aday ada­la­rı­mı­zın bazı ortak yön­le­ri­ni Rize ka­mu­oyu­nun tak­di­ri­ne su­nu­yo­rum.
Aday­la­rı­mı­zı be­lir­ler­ken dik­ka­te al­dı­ğı­mız temel fak­tör se­çil­me­le­ri ha­lin­de şeh­ri­mi­ze ve ül­ke­mi­ze katkı sağ­la­ya­cak ni­te­lik­te ve dü­rüst ol­ma­la­rı­dır.
Rize’nin fark­lı böl­ge­le­rin­den, aktif si­ya­set­te daha önce bu­lun­ma­mış, kendi ba­şı­na ha­yat­ta ba­şa­rı­lı olmuş aday­la­rı­mı­zın yaş or­ta­la­ma­sı 35’tir.​Ta­ma­mı Rize’de doğ­muş, Rize’de bü­yü­müş, köklü üni­ver­si­te­le­rin iyi bö­lüm­le­rin­den mezun olmuş ve ha­yat­la­rı­nı Rize’de sür­dü­ren ki­şi­ler­dir.
Şim­di­den 28. Dönem mil­let­ve­ki­li ve cum­hur­baş­kan­lı­ğı se­çi­mi­nin ül­ke­miz için ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­li­yo­rum.
İçinde bu­lun­du­ğu­muz mü­ba­rek Ra­ma­zan ayı­nın ül­ke­mi­ze huzur ve be­re­ket ge­tir­me­si ümi­diy­le tüm aday aday­la­rı­na ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum’’ dedi.
Aday aday­la­rı
MU­HAM­MET AVCI: 1991 yı­lın­da Rize’de doğdu.
Rize Fen Li­se­si­ni ve Mar­ma­ra Üni­ver­si­te­si Ec­za­cı­lık Fa­kül­te­si­ni bi­tir­di.
2014 yı­lın­dan beri Rize’de ec­za­cı­lık mes­le­ği­ni sür­dür­mek­te­dir.
Evli, bir çocuk ba­ba­sı­dır.
OKTAY KA­RA­HAN: 1976 yı­lın­da Rize’nin Pazar il­çe­sin­de doğdu.
Rize Ti­ca­ret Li­se­si Mu­ha­se­be bö­lü­mü­nü ve İstan­bul Üni­ver­si­te­si Uçak Mü­hen­dis­li­ği bö­lü­mü­nü bi­tir­di.
İstan­bul’da pe­ra­ken­de­ci­lik ve gay­ri­men­kul sek­tö­rün­de ça­lış­tı.
2013 yı­lın­dan beri Rize’de alü­min­yum/PVC/cam sek­tö­rün­de fa­ali­yet­le­ri­ni sür­dür­mek­te­dir.
Ev­li­dir.
BERKE YIL­MAZ: 1997 yı­lın­da Rize’de doğdu.
Ali Metin Ka­zan­cı Rize Li­se­si­ni ve Ulu­dağ Üni­ver­si­te­si İnşaat Mü­hen­dis­li­ği bö­lü­mü­nü bi­tir­di.
Aile­si­nin ti­ca­ri fa­ali­yet­le­ri­ne des­tek oldu.
Rize’de Tu­rizm sek­tö­rün­de fa­ali­yet gös­ter­mek­te.
Be­kâr­dır.


       Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: PARTİSİ RİZEDE SEÇİME HAZIR
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °