DİKTAŞ KÖYÜ DERNEĞİ OF İLÇESİNDE AÇILDI

İkizdere’nin eski adı İksenit olan Diktaş köylülerinin yoğun olarak bulunduğu Of ilçesinde köy derneği lokali kalabalık bir katılımla açıldı.

Güncel Haberler 30.11.2023 09:40:00 0
DİKTAŞ KÖYÜ DERNEĞİ OF İLÇESİNDE AÇILDI

İkizdere’nin eski adı İksenit olan Diktaş köylülerinin yoğun olarak bulunduğu Of ilçesinde köy derneği lokali kalabalık bir katılımla açıldı.

      Köy Derneğinin lokali açılış törenine İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram, Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Of Müftüsü Özcan Yılmaz, Of Emniyet Müdürü Murat Şahin, AKP Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Remzi Güzel, İkizdere Taka Gazetesi temsilcisi Gazeteci İsmet Kösoğlu, iş insanı İsmail Hakkı Altun, emekli milletvekili Mehmet Çakıroğlu, Faik Ahmet Altun, Çetin İhtiyaroğlu, siyasi parti başkanları, İkizdere’den birçok Köy                                                                                        Muhtarı katıldı. Açılış, pasta ve kokteyl şeklinde gerçekleşti. Açılış sonrasında tüm davetlilere Nizam Usta'da döner ikram edildi. Kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Celal Kalemci, 'Derneğimizin amacı okuyan öğrencilere yardımcı olmak, sorunu olan kişilerin sorununu çözmek, yaylamızı sevdirmek, yaylamızı yaşatıp korumak, ihtiyacı olan herkese ayrım yapmaksızın yardımcı olmak görevimizdir,' dedi. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise, 'Böyle derneklerin açılması bizi sevindiriyor. Yardımlaşmak Türk geleneğinde vardır. Tebrik ediyorum, hayırlı olsun,' dedi. Daha sonra söz alan İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram  'Kıymetli bir çalışma için buradayız. Burada olmaktan ben büyük bir mutluluk duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,' dedi. 

    Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ise 'İkizdere Diktaş köylüleri ve Oflular bir aradayız. Zaten hep birlikte yaşıyoruz, bundan da mutluluk duyuyoruz. Dolayısıyla, bu dostluğu arkadaşlığı devamını diliyorum. Hayırlı, hayırlı, uğurlu olsun' dedi. Of Müftüsü Özcan Yılmaz ise dua yaparak açılış gerçekleşti.

Haber-Foto: İsmet KÖSOĞLU


Anahtar Kelimeler: DİKTAŞ DERNEĞİ İLÇESİNDE AÇILDI
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °