DİŞ BEYAZLATMA İLE ÇARPICI BİR GÜLÜMSEME

Doç. Dr.İlhan Metin Dağ­su­yu, diş be­yaz­lat­ma iş­le­mi yap­tı­ra­rak beyaz diş­le­re ka­vuş­ma­nın üç fay­da­sı­nı pay­laş­tı.

Güncel Haberler 16.12.2023 10:19:00 0
DİŞ BEYAZLATMA İLE ÇARPICI BİR GÜLÜMSEME

 Gü­lüm­se­mek bu­la­şı­cı­dır ve he­pi­miz par­lak, ken­di­ne gü­ve­nen bir gü­lüm­se­me­ye sahip ol­ma­nın ne kadar önem­li ol­du­ğu­nu bi­li­riz. Ancak diş­le­ri­niz­de­ki le­ke­ler veya sa­rar­ma se­be­bi ile gü­lüm­se­me­ni­zi sak­lı­yor­sa­nız, pro­fes­yo­nel diş be­yaz­lat­ma ara­dı­ğı­nız çözüm ola­bi­lir! Diş be­yaz­lat­ma, diş­le­ri­ni­zin daha par­lak ve beyaz gö­rün­me­si­ni sağ­la­yan po­pü­ler bir diş te­da­vi iş­le­mi­dir.
1- Ağız Sağ­lı­ğı­nı­zı İyi­leş­ti­rir.
Diş be­yaz­lat­ma, diş­le­ri­niz­de­ki le­ke­le­ri ve renk bo­zuk­luk­la­rı­nı gi­de­re­rek ağız sağ­lı­ğı­nı­zı iyi­leş­tir­me­ni­ze, daha par­lak ve sağ­lık­lı gö­rün­me­si­ne yar­dım­cı ola­bi­lir. Ay­rı­ca işlem ön­ce­si ya­pı­lan mu­aye­ne­de çürük gibi diğer diş sağ­lı­ğı so­run­la­rı­nın erken tes­pit edil­me­si­ni sağ­la­ya­bi­lir.
2-Da­ha Beyaz, Daha Çar­pı­cı Bir Gü­lüm­se­me Sağ­lar.
Diş­le­ri­niz, si­ga­ra, kahve, çay içmek ve renk bı­ra­kan yi­ye­cek­le­rin çok tü­ke­til­me­si se­be­bi ile zaman için­de sa­ra­ra­bi­lir. Pro­fes­yo­nel diş be­yaz­lat­ma bu le­ke­le­rin gi­de­ril­me­si­ne ve diş­le­ri­ni­zin doğal be­yaz­lı­ğı­na ka­vuş­tu­rul­ma­sı­na yar­dım­cı ola­bi­lir. Daha beyaz, daha par­lak bir gü­lüm­se­me, le­ke­li veya sa­rar­mış bir gü­lüm­se­me­den daha çe­ki­ci­dir.
3- Hız­lı Te­da­vi Sü­re­si
Diş he­ki­mi ta­ra­fın­dan kli­nik­te uy­gu­la­nan be­yaz­lat­ma iş­le­mi, kul­la­nı­lan be­yaz­lat­ma aja­nı­nın çe­şi­di­ne göre, 45 da­ki­ka ila 1 sa­at­te ta­mam­la­nır. Es­te­tik gülüş ta­sa­rı­mı için vakti ol­ma­yan ya da bütçe so­ru­nu ya­şa­yan, bunun yanı sıra diş­le­ri­nin ren­gin­den mem­nun ol­ma­yan ki­şi­ler için uygun ola­bi­lir.
Pro­fes­yo­nel diş be­yaz­lat­ma­nın, renk bo­zuk­luk­la­rın­dan kur­tul­ma­nın ve gü­lüm­se­me­ni­zi geri ka­zan­ma­nın yol­la­rın­dan biri ol­du­ğu­nu pay­la­şan Doç.Dr. Dağ­su­yu, aynı za­man­da çü­rük­le­re ve diş eti has­ta­lık­la­rı­na karşı ko­run­ma­nı­za da yar­dım­cı ola­ca­ğı­nı söz­le­ri­ne ek­le­di.
      Haber Mer­ke­zi


Anahtar Kelimeler: BEYAZLATMA ÇARPICI GÜLÜMSEME
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °