DOKAP İDARESİ BAŞKANI GÜLTEKİN'DEN RİZE İL GENEL MECLİSİNE ZİYARET

Mec­lis Baş­ka­nı Sabit Ka­ra­faz­lı baş­kan­lı­ğın­da ger­çek­leş­ti­ri­len top­lan­tı­ya İl Özel İda­re­si Genel Sek­re­ter Yar­dım­cı­sı Yunus Emre Ayar, İl Genel Mec­li­si Üye­le­ri ve Birim Mü­dür­le­ri yer aldı.

Güncel Haberler 10.10.2023 08:59:00 0
DOKAP İDARESİ BAŞKANI GÜLTEKİN

 Kısa adı DOKAP olan, Doğu Ka­ra­de­niz Pro­je­si Bölge Kal­kın­ma İda­re­si Baş­ka­nı Hakan Gül­te­kin, Rize İl Genel Mec­li­si Baş­ka­nı Sabit Ka­ra­faz­lı’yı zi­ya­ret ede­rek, Eylül ayı ola­ğan mec­lis top­lan­tı­la­rı­nın bi­rin­ci bir­le­şi­mi­ne ka­tıl­dı.
 Mec­lis­te­ki gün­dem mad­de­le­ri­nin ka­ra­ra bağ­lan­ma­sı­nın ar­dın­dan mec­li­se hitap eden DOKAP İda­re­si Baş­ka­nı Hakan Gül­te­kin, 2009-2014 yıl­la­rı ara­sın­da bu mec­lis­te İl Genel Mec­lis Üye­li­ği ve İl Genel Mec­li­si Baş­kan­lı­ğı gö­rev­le­rin­de bu­lun­du­ğu­nu ifade ede­rek “Her zaman yerel par­la­men­to ola­rak ni­te­len­dir­di­ğim İl Genel Mec­li­si­nin benim gön­lüm­de­ki yeri ay­rı­dır. Geç­miş­te bu­ra­dan edin­di­ği­miz bilgi ve tec­rü­be­ler­le, bu­gün­kü ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dü­rü­yo­ruz. Bu bağ­lam­da bugün bu­ra­da siz­ler­le ol­mak­tan büyük bir mut­lu­luk du­yu­yor, ça­lış­ma­la­rı­nız­da ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum.” dedi.
Ko­nuş­ma­sı­nın de­va­mın­da DOKAP İda­re­si ola­rak İl Özel İda­re­si başta olmak üzere Rize’deki diğer kamu ku­rum­la­rıy­la yap­tık­la­rı proje ve ya­tı­rım­lar­la il­gi­li il genel mec­li­si­ne üye­le­ri­ne bil­gi­ler ak­ta­ran Baş­kan Gül­te­kin, 2024 yı­lın­da da özel­lik­le Ye­şil­yol ve Tu­rizm an­la­mın­da böl­ge­ye önem­li kat­kı­lar yap­ma­yı plan­la­dık­la­rı­nı kay­det­ti. Rize İl Genel Mec­li­si Baş­ka­nı Sabit Ka­ra­faz­lı ise DOKAP İda­re­si Baş­ka­nı Hakan Gül­te­kin’in zi­ya­re­tin­den duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti dile ge­ti­re­rek “baş­ka­nı­mız­la dost­lu­ğu­muz ol­duk­ça es­ki­ye da­ya­nı­yor. Aynı dö­nem­de AK Parti ça­tı­sı al­tın­da ilçe baş­kan­lık­la­rı gö­re­vin­de bu­lun­duk. Daha önce görev yap­tı­ğı İl Genel Mec­li­sin­de ken­di­si­ni mi­sa­fir etmek biz­le­ri zi­ya­de­siy­le mem­nun etti. Geç­miş­te İl Genel Mec­li­si Üyesi ve Baş­ka­nı ola­rak ili­mi­ze yap­tı­ğı hiz­met­le­ri, bugün DOKAP İda­re­si Baş­ka­nı ola­rak ili­miz­de­ki kamu ku­rum­la­rıy­la yap­tık­la­rı pro­je­ler­le ili­miz­de ka­zan­dı­rı­yor. İl Özel İda­re­si ola­rak biz­ler de özel­lik­le Ye­şil­yol pro­je­siy­le ala­ka­lı DOKAP ida­re­sin­den önem­li kat­kı­lar sağ­la­dık ve devam et­me­yi dü­şü­nü­yo­ruz. Bu an­lam­da hem ili­mi­ze ver­di­ği des­tek­ler­den hem de mec­li­si­mi­zi zi­ya­ret­le­rin do­la­yı kıy­met­li baş­ka­nı­mı­za te­şek­kür edi­yo­rum.” dedi.
          Haber: Bay­ram Ali KA­VAL­CI
          Foto: Yaşar Akar­su


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °