"DOKAP OLARAK PAYDAŞLARIMIZLA İL VE İLÇELERDE YATIRIM PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR"

DOKAP Başkanı Hakan GÜLTEKİN;

Güncel Haberler 11.08.2022 12:26:00 0

    Kısa adı DOKAP olan, Doğu Ka­ra­de­niz Pro­je­si Bölge Kal­kın­ma İda­re­si Baş­ka­nı Hakan Gül­te­kin, Dokap ola­rak yeni ya­tı­rım pro­je­le­ri­ni pay­daş­la­rıy­la bir­lik­te, ken­di­si­ne bağlı ile ve il­çe­ler gi­de­rek ve bazen de DOKAP Genel Mer­ke­zin­de bir araya ge­le­rek kar­şı­lık­lı ya­pı­lan pro­to­kol­le­ri im­za­la­ma­ya devam edi­yor.
    Doğu Ka­ra­de­niz Pro­je­si Bölge Kal­kın­ma İda­re­si (DOKAP) Baş­ka­nı Hakan GÜL­TEKİN; “Dokap ola­rak yü­rü­tü­len Yeşil Yol Pro­je­si ça­lış­ma­la­rı kap­sa­mın­da, Art­vin ili­miz­de tu­rizm mer­kez­le­ri­ni bir­bi­ri­ne bağ­la­ya­cak olan pro­je­nin pro­to­kol imza tö­re­ni­ni, sn. Art­vin Va­li­miz Doruk ve Yar­dım­cı, Özel İdare Genel Sek­re­ter V. Sn. De­re­ci ta­ra­fın­dan im­za­la­mış olduk. Art­vin İli­miz­de ha­ya­ta ge­çi­ri­lecek olan 4 proje ile bir­lik­te; 53 Mil­yon TL proje des­te­ği ve­ril­me­si he­def­len­mek­te­dir.
    Yine, geçen hafta Gü­müş­ha­ne ili­miz Köse İlçe­sin­de, Köse Be­le­di­ye­si iş­bir­li­ğin­de 2022 Yılı Ya­tı­rım Prog­ra­mı kap­sa­mın­da ha­ya­ta ge­çi­ri­lecek “Mez­ba­ha­ne Yapım” pro­je­si­nin pro­to­kol imza tö­re­ni­ni ger­çek­leş­tir­dik.
    Proje ile bir­lik­te; il­çe­de ya­pıl­ma­sı plan­la­nan mez­ba­ha­ne 240 m² ka­pa­lı alan­da aylık or­ta­la­ma 10 adet bü­yük­baş ve 10 adet kü­çük­baş ka­pa­si­te­li ola­rak plan­lan­mış­tır.
    Bu önem­li pro­je­yi Köse Be­le­di­ye Baş­ka­nı sn. Kes­ler ta­ra­fın­dan DOKAP Baş­kan­lı­ğı­mız­da ger­çek­leş­tir­miş olduk.
    DOKAP ola­rak yü­rüt­tü­ğü­müz, Yeşil Yol Pro­je­si ça­lış­ma­la­rı kap­sa­mın­da Gü­müş­ha­ne ilin­de­ki Tu­rizm mer­kez­le­ri­ni bir­bi­ri­ne bağ­la­ya­cak olan pro­je­nin pro­to­kol imza tö­re­ni Gü­müş­ha­ne Va­li­li­ğin­de ger­çek­leş­ti­ril­di.
    Bu proje ile bir­lik­te; “Gü­müş­ha­ne Kür­tün Ti­ki­cek Köyü Bey­tar­la Köyü Arası Beton Yol Yapım İşi” pro­je­sin­de 12.2 Mil­yon TL ile 3.35 km Yol Ona­rım, Sta­bi­li­ze kap­la­ma ve Beton kap­la­ma ya­pıl­mış ola­cak­tır. Pro­je­nin pro­to­kol­le­ri Gü­müş­ha­ne Va­li­miz sn. Taş­bi­lek ve Gü­müş­ha­ne İl Özel İda­re­si Genel Sek­re­te­ri sn. Ak­do­ğan’ında ka­tı­lı­mıy­la im­za­la­mış olduk. DOKAP ola­rak des­tek­le­di­ği­mi­zi, Sam­sun ili Ladik İlçe Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğü iş­bir­li­ğin­de 2022 Yılı Ya­tı­rım Prog­ra­mı ile ha­ya­ta ge­çi­ri­lecek olan “Bilim, Sanat, Kül­tür ve Ast­ro­no­mi, Ak­pı­nar’a Gel­din mi?” pro­je­si kap­sa­mın­da; başta öğ­ren­ci­ler olmak üzere dı­şa­rı­dan gelen mi­sa­fir­le­rin­de fay­da­la­na­bil­di­ği, 20 bin cilt ki­ta­bın ser­gi­le­ne­ce­ği, etüt mer­ke­zi, ede­bi­yat ders­li­ği ve eski ar­şi­vin­de ol­du­ğu Kam­püs Kü­tüp­ha­ne­si­nin ya­pıl­ma­sı he­def­len­mek­te­yiz. Pro­je­nin pro­to­kol­le­ri­ni Ladik Kay­ma­ka­mı sn. Orhan ve Ladik İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü sn. Sancı ile bir­lik­te im­za­la­mış olduk. “dedi.
          Kay­nak: Dokap
          Haber: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °