DÜNYA ŞAMPİYONU KAYAALP VE ANTRENÖRÜ DONAT GÜNEYSU SPOR LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

15 gün sürecek olan kapta onlarca milli güreşçi katılıyor.

Güncel Haberler 29.03.2023 11:39:00 0
DÜNYA ŞAMPİYONU KAYAALP VE ANTRENÖRÜ DONAT GÜNEYSU SPOR LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

 Rize’de hiz­me­te açı­lan, Tür­ki­ye’nin en yeni Güreş Eği­tim Mer­ke­zin­de kampa giren, Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı, Tür­ki­ye Güreş Fe­de­ras­yo­nu Gre­ko­ro­men Güreş Milli takım kampı baş­la­dı.
 Rize Milli Eği­tim Mü­dü­rü Engin EMEN, Rize Güreş Eği­tim Mer­ke­zi Kazım Ayaz yer­leş­ke­sin­de kamp yapan milli spor­cu KA­YA­ALP ve Ant­re­nö­rü DONAT’tı, Gü­ney­su Spor Li­se­si öğ­ren­ci­le­ri­ne tec­rü­be­le­ri­ni ak­tar­dık­la­rı ka­ri­yer günü prog­ra­mı­na davet etti. Öğ­ren­ci­le­rin sevgi gös­te­ri­le­riy­le kar­şı­la­nan Ka­ya­alp ve Ant­re­nö­rü Donat kon­fe­rans so­nun­da öğ­ren­ci­le­rin so­ru­la­rı­nı ce­vap­lan­dı­rıp, ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı çek­tir­di­ler.
Fran­sa'nın baş­ken­ti Paris'te dü­zen­le­nen Dünya Güreş Şam­pi­yo­na­sı’nda gre­ko­ro­men stil 130 ki­lo­da altın ma­dal­ya ka­za­nan Milli Gü­reş­çi­miz Rıza KA­YA­ALP ve Ant­re­nö­rü Şaban DONAT Gü­ney­su Spor Li­se­si­ne konuk ol­mak­tan çok mutlu ol­duk­la­rı­nı ve Rize’yi ve Ri­ze­li­le­ri çok sev­dik­le­ri­ni ifade et­ti­ler. Öğ­ren­ci­le­ri­miz­le bu­lu­şan ve spor ha­ya­tın­da­ki de­ne­yim­le­ri­ni an­la­ta­rak ve­rim­li bir söy­le­şi ger­çek­leş­ti­ren Milli Gü­reş­çi­mi­ze Milli Eği­tim Mü­dü­rü­müz Engin EMEN ta­ra­fın­dan günün anı­sın­da he­di­ye tak­di­min­de bu­lu­nul­du.
 Mü­dü­rü­müz Engin EMEN, öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin ba­şa­rı­lı bir spor­cu ile ta­nış­ma­sı ve ken­di­sin­den edin­dik­le­ri bil­gi­le­rin çok kıy­met­li ol­du­ğu­nu dile ge­ti­rir­ken bu im­kâ­nı on­la­ra sağ­la­dı­ğı için Milli Gü­reş­çi­miz Rıza KA­YA­ALP ve Ant­re­nö­rü Şaban DONAT te­şek­kür ede­rek ba­şa­rı­la­rı­nın de­va­mı­nı di­le­di.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °