ECZACI YAZAR ÇAKIR'IN “MİLLETİN ADAMI” KİTABİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Mil­le­tin Adamı Recep Tay­yip Er­do­ğan isim­li ki­ta­bı, Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tayip Er­do­ğan’ı se­ven­ler ve si­ya­set­le il­gi­le­nen­ler ta­ra­fın­dan bir hayli be­ğe­ni top­la­dı.

Güncel Haberler 27.04.2022 13:26:00 0
ECZACI YAZAR ÇAKIR

    Konya’lı Ec­za­cı yazar Kasım ÇAKIR’ı, Çimke ya­yı­ne­vi ta­ra­fın­dan ba­sı­mı ger­çek­le­şen ve 384 say­fa­dan olu­şan, Mil­le­tin Adamı Recep Tay­yip Er­do­ğan isim­li ki­ta­bı, Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tayip Er­do­ğan’ı se­ven­ler ve si­ya­set­le il­gi­le­nen­ler ta­ra­fın­dan bir hayli be­ğe­ni top­la­dı.
    Ki­ta­bı­nı im­za­la­yıp, Ri­ze­li ga­ze­te­ci yazar B. Ali Ka­val­cı’ya gön­de­ren Konya’nın ta­nın­mış, ec­za­cı, yazar ve si­ya­set­çi­le­rin­den Kasım ÇAKIR,”20 yıl­dır, Ül­ke­mi­ze, hal­kı­mı­za, maz­lum­la­ra, tüm in­san­lı­ğa sahip çıkan ve Dünya 5’ten bü­yük­tür diyen, Tür­ki­ye’nin dört bir ya­nın­da ta­ri­hi hiz­met­le­riy­le ta­ri­he geçen, Cum­hur­baş­ka­nı­mız ve Ak Parti Genel Baş­ka­nı Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip Er­do­ğan be­ye­fen­di­ye bu ese­ri­mi ithaf edi­yo­rum.” dedi.
    Mil­le­tin Adamı isim­li ki­ta­bıy­la il­gi­li özet açık­la­ma­da bu­lu­nan Ec­za­cı-Ya­zar ve si­ya­set adamı Kasım ÇAKIR, “İnsan­la­rın bir ka­de­ri ol­du­ğu gibi, her top­lu­mun da bir ka­de­ri var­dır.
    Kader, bir in­sa­nın, bir şehir veya bir ulu­sun yer­yü­zün­de­ki va­ro­luş sü­re­cin­de onun ya­şa­mı­nı yön­len­di­ren et­ki­le­rin tü­mü­dür.
    Tarih sah­ne­sin­de var olmuş şe­hir­ler ve ulus­la­rın her bi­ri­nin ken­di­si­ne özgü bir ka­de­ri var­dır.
    Bir gün bir an gelir, bir top­lu­mu oluş­tu­ran in­san­la­rın Levh-i Mah­fuz­da ka­yıt­lı ka­der­le­ri bir anda te­cel­li eder ve top­lu­mun ortak ka­de­ri olu­şur.
    Top­lum­da­ki in­san­la­rın ortak ka­der­le­ri o top­lu­mun ka­de­ri­ni oluş­tu­rur.
    Top­lum­la­rın ka­de­rin­de olan büyük bir vaka te­cel­li et­ti­ğin­de ya­şa­nı­lan­lar ilmek olur, oya olur, dan­tel olur ve ta­ri­hi­ne konu olur. Böy­le­ce top­lu­mun ortak ta­ri­hi olu­şur. Bu top­rak­lar, her asır­da bağ­rın­dan ‘Bir Lider’ çı­kar­mış­tır. 20. Asır­da Ata­türk’ü, 21. Asır­da Recep Tay­yip Er­do­ğan’ı çı­kar­mış­tır. On­la­rın ka­de­rin­de kadim mil­le­tin ço­cuk­la­rı­na Baş­ba­kan ve Cum­hur­baş­ka­nı olmak, ‘LİDER’ olmak var­mış. ”dedi.

 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °