EĞİTİM FAKÜLTESİ 21. MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Me­zu­ni­yet tö­re­ni­ne Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Sayın Mu­ham­met Fatih DEMİREL ile Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ka­tı­la­rak de­re­ce­ye giren öğ­ren­ci­le­re pla­ket ve ba­şa­rı bel­ge­si tak­ti­mi ger

Yerel Haberler 1.07.2022 09:45:00 0
EĞİTİM FAKÜLTESİ 21. MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

    Me­zu­ni­yet tö­re­nin­de ko­nuş­ma yapan Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ şun­la­rı söy­le­di; “Ge­le­ce­ği­niz ve eği­ti­mi­niz için İlçe­mi­zi, fa­kül­te­mi­zi ter­cih et­ti­ği­niz­den do­la­yı siz­le­re te­şek­kür edi­yo­rum. Bu­ra­da bir­bi­rin­den de­ğer­li eği­tim ca­mi­ası­nın kıy­met­li ho­ca­la­rı ve siz yeni eğit­men­le­ri­ni gö­rü­yo­rum. Bun­dan sonra siz mezun olan öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin so­rum­lu­luk­la­rı daha da art­mış oldu. Siz­le­rin va­ta­nı­nı mil­le­ti­ni seven ev­lat­lar ye­tiş­ti­re­ce­ği­niz­den hiç şüp­hem yok. Şimdi il­çe­miz­den ay­rı­la­cak­sı­nız fakat biz­ler yine siz­le­ri ve siz­le­ri ye­tiş­ti­ren bu gün­le­re ge­ti­ren aile­le­ri­ni­zi bun­dan son­ra­da il­çe­miz­de mi­sa­fir et­mek­ten mem­nu­ni­yet du­ya­ca­ğı­mı­zı ifade etmek is­ti­yo­rum. Kıy­met­li öğ­re­tim gö­rev­li­le­ri­mi­zin hu­zu­run­da siz­le­ri teb­rik edi­yor, ba­şa­rı­la­rı­nız daim ol­ma­sı­nı te­men­ni edi­yo­rum.” İfa­de­le­ri­ne yer verdi.
    Ko­nuş­ma­la­rın ya­pıl­ma­sı­nın ar­dın­dan RTEÜ Rek­tör Ve­ki­li Sayın Prof. Dr. Ali BİLGİN ta­ra­fın­dan Baş­kan ÇİFTÇİ'ye fa­kül­te­nin ge­li­şi­mi­ne sun­duk­la­rı des­tek­ler­den do­la­yı te­şek­kür pla­ke­ti tak­tim edil­di. Pla­ket tak­tim tö­re­ni son­ra­sın­da bölüm öğ­ren­ci­le­ri­nin ödül tö­re­ni­ne ge­çil­di. Tö­ren­de Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Sayın Mu­ham­met Fatih DEMİREL de­re­ce­ye giren öğ­ren­ci­le­re pla­ket ve ba­şa­rı bel­ge­si tak­ti­mi ger­çek­leş­tir­di. Rize mer­kez kam­pü­sün­de ger­çek­le­şen me­zu­ni­yet tö­re­ni kep atma me­ra­si­mi ile son buldu.        

Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °