EĞİTİMDE BAŞARI ÇALIŞMAKTAN GEÇİYOR

Eği­tim ve Öğ­re­tim­de ba­şa­rı­nın azim ve ça­lış­mak­tan geç­ti­ği be­lir­til­di.

Güncel Haberler 27.04.2023 17:06:00 0
EĞİTİMDE BAŞARI ÇALIŞMAKTAN GEÇİYOR

 Eği­tim ve Öğ­re­tim­de ba­şa­rı­nın azim ve ça­lış­mak­tan geç­ti­ği be­lir­til­di. Rize Çözüm Ko­le­ji öğ­ren­ci­le­ri gir­dik­le­ri bir­çok ya­rış­ma­lar­da al­dı­ğı de­re­ce­ler­le öğ­ren­ci ve ve­li­le­ri ol­du­ğu kadar okul yö­ne­ti­mi­ni de mem­nun edi­yor.
 Rize Çözüm Ko­le­ji Genel Mü­dü­rü Mah­mut Dabak öğ­ren­ci­le­ri­nin ba­şa­rı­lı ol­ma­sın­da­ki bi­rin­ci ana se­be­bin azim­le sü­rek­li ola­rak çok ça­lış­mak ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek yap­tı­ğı açık­la­ma­da’’ Aka­de­mik ve sos­yal alan­da ka­li­te­si­ni her daim mu­ha­fa­za eden ve ken­di­ni ye­ni­le­yip ge­liş­ti­ren kam­pü­sü­müz­de biz­le­ri ilde, Tür­ki­ye’de de­re­ce­ler­le, ödül­ler­le onur­lan­dı­ran öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin üstün ba­şa­rı­la­rı taç­lan­dı­rıl­dı.
Çözüm Eği­tim Ku­rum­la­rı ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen Genel De­ne­me Sı­na­vı Tür­ki­ye 1.​lik­le­ri ve 3.lüğü.
Rize Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen Resim Ya­rış­ma­sı İl 2.liği. Çözüm Eği­tim Ku­rum­la­rı ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen Genel De­ne­me Sı­na­vı Okul 1.​lik­le­ri.
"Çözüm Oku­yor" pro­je­si kap­sa­mın­da dü­zen­le­nen sınav 1.lik­le­ri.
"Çözüm'ün Kitap Kurt­la­rı" pro­je­si kap­sa­mın­da dü­zen­le­nen aylık kitap kurdu 1.lik­le­ri ba­şa­rı­la­rı­nı taç­lan­dı­rıl­dı.
Üstün ba­şa­rı gös­te­re­rek oku­lu­mu­zu tem­sil eden tüm öğ­ren­ci­le­ri­mi­zi yü­rek­ten kut­lu­yo­ruz’’ dedi.
              

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °