Ekrem İmamoğlu İlçemizi Ziyaret Etti

İstan­bul Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ekrem İma­moğ­lu, böl­ge­mi­zi kap­sa­yan zi­ya­ret­le­ri kap­sa­mın­da il­çe­mi­zi zi­ya­ret ede­rek birde ko­nuş­ma yaptı.

Güncel Haberler 7.05.2022 10:09:00 0
Ekrem İmamoğlu İlçemizi Ziyaret Etti

    Ekrem İma­moğ­lu Eski Baş­ba­ka­nı­mız hem­şeh­ri­miz rah­met­li Mesut Yıl­maz için “Dev­let adamı” ol­du­ğu­nu söy­ler­ken, Gün­gör Çe­re­men için de “Allah her­ke­se öyle bir yol ar­ka­da­şı ver­sin” dedi.
    İma­moğ­lu, Ça­ye­li’ne ge­lin­ce akla gelen iki isimi an­ma­dan ge­çe­me­ye­ce­ği­ni söy­le­yen Ekrem İma­moğ­lu, "Çok gün­le­rim geçti bu­ra­da. Çocuk yaşta belki de hayat de­ne­yi­mi­nin en tatlı anı­la­rı­nı bu­ra­lar­da ya­şa­dım. Bu ba­kım­dan benim için bu top­rak­lar çok çok de­ğer­li. Ça­ye­li de­nin­ce ak­lı­mı­za gelen Rah­met­li Baş­ba­ka­nı­mız Mesut Yıl­maz’ı anmak is­te­rim. Ül­ke­mi­zin baş­ba­ka­nıy­dı, ken­di­si Rize mil­let­ve­ki­liy­ken babam aynı par­ti­nin (Ana­va­tan Par­ti­si) Trab­zon’da mer­kez ilçe baş­ka­nıy­dı. Do­la­yı­sıy­la ço­cuk­luk­ta yine ken­di­si­ni ta­nı­mış, si­ya­si sü­re­cim­de dönem dönem reh­ber­li­ği­ni bi­zim­le pay­laş­mış bir dev­let ada­mı­mız­dı. Dev­let in­sa­nı ne kadar kıy­met­li bir söz dedi.
İma­moğ­lu, Dev­let in­sa­nı ola­bil­mek, her­ke­sin oy ver­me­se de tak­di­ri­ni elde ede­bil­mek çok kıy­met­li. Uma­rım biz­ler de top­lum ta­ra­fın­dan dev­let in­sa­nı, dev­let adamı ola­rak anı­lı­rız. Uma­rım on­la­ra layık olu­ruz, hep bir­lik­te layık olu­ruz dedi.
  İma­moğ­lu, Benim Ça­ye­li de­nin­ce bir yol ar­ka­da­şım var ki arı gi­biy­di. Allah gani gani rah­met ey­le­sin. Gün­gör Çer­man. Bey­lik­dü­zü’nde benim çok kıy­met­li bir ağa­be­yim­di. Dost­tan öte, ağa­bey­den öte yol ar­ka­da­şıy­dı. Çok erken göçtü, Allah rah­met ey­le­sin. Ama onun o kalbi, he­ye­ca­nı, coş­ku­su ve ener­ji­si hep be­nim­le. Be­ra­ber çok so­kak­la­rı ar­şın­la­dık. Allah her­ke­se öyle yol ar­ka­da­şı ver­sin. Baş­ba­ka­nı­mız Mesut Yıl­maz'a rah­met di­le­di­ği­miz gibi ona da rah­met di­li­yo­ruz" şek­lin­de ko­nuş­tu.      

Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: Ekrem İmamoğlu İlçemizi Ziyaret
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °