Elif Nur'un Yurtdaki Odasına Bayrak ve Çiçek Bırakıldı

Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si öğ­ren­ci­si Elif Nur Şeyma Dal­han­çer’in ili­miz­de kal­dı­ğı kız öğ­ren­ci yur­dun­da­ki ya­ta­ğı­na çiçek ve Türk Bay­ra­ğı bı­ra­kıl­dı.

Güncel Haberler 15.02.2023 10:23:00 0
Elif Nur

 Ma­lat­ya'da dep­rem­de ha­ya­tı­nı kay­be­den Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si öğ­ren­ci­si Elif Nur Şeyma Dal­han­çer'in ili­miz­de kal­dı­ğı kız öğ­ren­ci yur­dun­da­ki ya­ta­ğı­na çiçek ve Türk Bay­ra­ğı bı­ra­kıl­dı.
Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Gü­ney­su Fizik Te­da­vi ve Re­ha­bi­li­tas­yon Yük­se­ko­ku­lu 4. Sınıf öğ­ren­ci­si Elif Nur Şeyma Dal­han­çer (23), Kah­ra­man­ma­raş mer­kez­li mey­da­na gelen ve 10 ili et­ki­le­yen dep­rem­ler­de mem­le­ke­ti Ma­lat­ya'da ha­ya­tı­nı kay­bet­ti.
Gü­ney­su mer­kez­de bu­lu­nan kız yur­dun­da kalan Elif Nur'un kal­dı­ğı odada boş kalan ya­ta­ğı­na yurt mü­dü­rü ve per­so­nel­le­ri ta­ra­fın­dan çiçek, Türk Bay­ra­ğı ve Elif Nur'a ya­zı­lan yazı ko­nul­du.
Elif Nur'un ya­ta­ğı­na yurt mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan ko­yu­lan ya­zı­da ise, "Yurt mü­dür­lü­ğü­müz­de ba­rın­mak­ta olan Gü­ney­su Fizik Te­da­vi ve Re­ha­bi­li­tas­yon Yük­sek okulu 4. sınıf öğ­ren­ci­si Elif Nur Şeyma Dal­han­çer ül­ke­miz­de ya­şa­nan dep­rem fe­la­ke­ti so­nu­cu mem­le­ke­ti Ma­lat­ya'da şehit ol­muş­tur. Bir daha ge­le­me­ye­ce­ğin yur­dun da uyu­ya­ma­ya­ca­ğın odan­da seni hep ha­tır­lı­yor ola­ca­ğız. Me­ka­nın cen­net ma­ka­mın ali olsun.
Ba­şı­mız sa­ğol­sun" ifa­de­le­ri kul­la­nıl­dı.


    Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °