Tarih: 10.09.2022 13:03

EMEKLİ PROMOSYONLARINDA REKOR YAŞANDI

Facebook Twitter Linked-in

    Geç­ti­ği­miz ay bazı ban­ka­la­rın 7 Bin 500 Li­ra­da sa­bit­le­di­ği emek­li maaş pro­mos­yon­la­rı Tür­ki­ye emek­li­ler Der­ne­ği (TÜED) ve Türk Eko­no­mi Ban­ka­sı (TEB) ara­sın­da im­za­la­nan pro­to­kol­le 8 Bin Li­ra­ya yük­sel­di. Bu sa­ye­de Ana­do­lu Üni­ver­si­te­si ça­lı­şan­la­rı­na ver­di­ği 41.500 Li­ra­lık pro­mos­yon re­ko­ru­nu elin­de bu­lun­du­ran TEB, Emek­li­le­re de en yük­sek pro­mos­yo­nu veren banka oldu.
    Tür­ki­ye Emek­li­ler Der­ne­ği Adına açık­la­ma yapan TÜED Genel Baş­ka­nı Kazım ERGÜN; Emek­li­le­re en yük­sek pro­mos­yo­nu ver­mek için bugün TEB Ban­ka­sı ile pro­to­kol im­za­la­mış olsak da TEB ve diğer ban­ka­lar­la pa­zar­lı­ğı­mız sü­re­cek­tir. Umu­de­di­yo­rum ki en kısa za­man­da emek­li pro­mos­yon­la­rı 10 Bin Li­ra­nın üze­ri­ne çı­ka­cak­tır” dedi.
ERGÜN: EMEKLİLERİN ONU­RU­NUN KI­RIL­MA­SI­NA MÜ­SA­ADE ETMEYİZ
    Açık­la­ma­da dev­let ban­ka­la­rı­na da ses­le­nen ERGÜN; “Dev­let ban­ka­la­rı­nın emek­li­ye ver­di­ği pro­mos­yo­nun gün­lük tu­ta­rı 68 Ku­ru­şa gel­mek­te­dir. Bu rakam di­len­ci­ye bile ve­ril­mez. Biz­ler di­len­ci­ye bile 1 Lira ve­rir­ken onun onu­ru­nun kı­rı­la­bi­le­ce­ği­ni dü­şü­nen in­san­la­rız. Emek­li­ler va­ta­nı­na, mil­le­ti­ne, dev­le­ti­ne, bay­ra­ğı­na, di­ni­ne bağlı, eli na­sır­lı, ağzı dualı, yüzü nurlu, pla­tin saçlı, hanım efen­di­ler­dir, be­ye­fen­di­ler­dir. Emek­li­ler bu ül­ke­nin an­ne­si­dir, ba­ba­sı­dır. Emek­li­le­ri üz­me­yin. Kimse emek­li­yi di­len­ci ye­ri­ne
    Ban­ka­la­rın pro­mos­yon ya­rı­şı emek­li­le­re ya­rı­yor.
    Tür­ki­ye Emek­li­ler Der­ne­ği ve Türk Eko­no­mi Ban­ka­sı ara­sın­da im­za­la­nan pro­to­kol­le emek­li pro­mos­yon­la­rı 8 Bin Li­ra­ya yük­sel­til­di.
    Geç­ti­ği­miz ay bazı ban­ka­la­rın 7 Bin 500 Li­ra­da sa­bit­le­di­ği emek­li maaş pro­mos­yon­la­rı Tür­ki­ye emek­li­ler Der­ne­ği (TÜED) ve Türk Eko­no­mi Ban­ka­sı (TEB) ara­sın­da im­za­la­nan pro­to­kol­le 8 Bin Li­ra­ya yük­sel­miş oldu. Bu sa­ye­de Ana­do­lu Üni­ver­si­te­si ça­lı­şan­la­rı­na ver­di­ği 41.500 Li­ra­lık pro­mos­yon re­ko­ru­nu elin­de bu­lun­du­ran TEB, Emek­li­le­re de en yük­sek pro­mos­yo­nu veren banka oldu.
    Tür­ki­ye Emek­li­ler Der­ne­ği Adına açık­la­ma yapan TÜED Genel Baş­ka­nı Kazım ERGÜN; Emek­li­le­re en yük­sek pro­mos­yo­nu ver­mek için bugün TEB Ban­ka­sı ile pro­to­kol im­za­la­mış olsak da TEB ve diğer ban­ka­lar­la pa­zar­lı­ğı­mız sü­re­cek­tir. Umu­de­di­yo­rum ki en kısa za­man­da emek­li pro­mos­yon­la­rı 10 Bin Li­ra­nın üze­ri­ne çı­ka­cak­tır” dedi.
ERGÜN: EMEKLİLERİN ONU­RU­NUN KI­RIL­MA­SI­NA MÜ­SA­ADE ETMEYİZ
    Açık­la­ma­da dev­let ban­ka­la­rı­na da ses­le­nen ERGÜN; “Dev­let ban­ka­la­rı­nın emek­li­ye ver­di­ği pro­mos­yo­nun gün­lük tu­ta­rı 68 Ku­ru­şa gel­mek­te­dir. Bu rakam di­len­ci­ye bile ve­ril­mez. Biz­ler di­len­ci­ye bile 1 Lira ve­rir­ken onun onu­ru­nun kı­rı­la­bi­le­ce­ği­ni dü­şü­nen in­san­la­rız. Emek­li­ler va­ta­nı­na, mil­le­ti­ne, dev­le­ti­ne, bay­ra­ğı­na, di­ni­ne bağlı, eli na­sır­lı, ağzı dualı, yüzü nurlu, pla­tin saçlı, hanım efen­di­ler­dir, be­ye­fen­di­ler­dir. Emek­li­ler bu ül­ke­nin an­ne­si­dir, ba­ba­sı­dır. Emek­li­le­ri üz­me­yin. Kimse emek­li­yi di­len­ci ye­ri­ne koy­ma­sın. Kim­se­nin emek­li­le­rin onu­ru­nu kır­ma­sı­na mü­sa­ade et­me­ye­ce­ğiz” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
PEHLİVAN: EMEKLİLERİMİZİ ŞU­BE­LERİMİZDE AĞIR­LA­MAK­TAN ONUR DU­YA­CA­ĞIZ
    TEB adına açık­la­ma yapan TEB Çay­yo­lu Şu­be­si Yıl­dız Port­föy Yö­ne­ti­ci­si Ber­rak PEHLİVAN; “TÜED ile iş­bir­li­ği ya­pa­rak emek­li­le­re en yük­sek pro­mos­yo­nu veren banka ol­mak­tan do­la­yı gurur duy­mak­ta­yız. TEB ola­rak emek­li­le­ri­mi­ze hiz­met et­mek­ten ve on­la­rı şu­be­le­ri­miz­de ağır­la­mak­tan onur du­ya­rız.
    TEB ola­rak emek­li­le­ri­mi­ze en yük­sek pro­mos­yon veren banka ol­ma­nın ya­nı­sı­ra emek­li­le­rin in­ter­net, te­le­fon veya mobil uy­gu­la­ma­dan ya­pa­cak­la­rı ha­va­le, EFT/FAST iş­lem­le­rin­den ve varsa kredi kart­la­rın­dan yıl­lık ücret alın­ma­ya­ca­ğı­nı ay­rı­ca, TEB şu­be­le­rin­de emek­li­le­rin ön­ce­lik­li hiz­met ala­rak nakit ih­ti­yaç­la­rın­da avan­taj­lı oran­lar­da ih­ti­yaç kre­di­si kul­la­na­bi­le­cek­le­ri­ni ifade etti. Ber­rak PEHLİVAN ay­rı­ca; bi­ri­kim­le­ri­ni de­ğer­len­dir­mek is­te­yen emek­li­le­rin de avan­taj­lı faiz oran­la­rıy­la TEB’de mev­du­at­la­rı­nı de­ğer­len­di­re­bi­le­ce­ği­ni ifade ede­rek emek­li­le­ri­mi­ze TEB ATM­le­rin­den ve TEB’in an­laş­ma­lı ol­du­ğu diğer banka ATM­le­rin­den üc­ret­siz yük­sek çekim li­mit­li nakit çekim avan­ta­jı da sun­duk­la­rı­nı söy­le­di.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —