“EMNİYET AMİRLİĞİMİZİN İHALESİ 2 MAYIS GÜNÜ YAPILACAK”

“EMNİYET AMİRLİĞİMİZİN İHALESİ 2 MAYIS GÜNÜ YAPILACAK”

İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ,

 İlçe Em­ni­yet Amir­li­ği bi­na­sı­nın iha­le­si 2 Mayıs günü ya­pı­la­cak. Daha önce Mart ayın­da ya­pı­la­ca­ğı söy­le­nen iha­le­nin 2 Mayıs 2023 ta­ri­hin­de ya­pı­la­ca­ğı açık­lan­dı.
 Em­ni­yet Amir­li­ği bi­na­sı­nın 2 Ma­yıs­ta ya­pı­la­cak iha­le­si hak­kın­da bir açık­la­ma yapan Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz’’ bu aşa­ma­ya gel­me­miz­de çok emek var. İlçe mer­ke­zin­de 1990 lı yıl­lar­da ya­pı­lan, 8 loj­man­lı zemin+6 katlı hiz­met bi­na­sı, 2000 yı­lın­da Em­ni­yet Genel Mü­dür­lü­ğü­ne tah­sis edil­di. Yıl­lar içe­ri­sin­de ha­sar­lar oluş­ma­ya baş­la­yan bi­na­da Em­ni­yet Genel Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan hasar tes­pit ça­lış­ma­sı ya­pıl­dı. Ya­pı­lan tes­pit­ler­de ha­sar­lı çıkan Em­ni­yet Amir­li­ği bi­na­sı için ha­re­ke­te ge­çil­di. Uzun­ca bir süre arazi sı­kın­tı­sı ya­şa­nan il­çe­de arsa so­ru­nu­nun gi­de­ril­me­si ile ihale aşa­ma­sı­na ge­çil­di.2023 yılı ya­tı­rım prog­ra­mı­na alı­nan 18 mil­yon TL’lik proje 2 Mayıs’ta ihale ya­pı­la­cak. İlçe gi­ri­şin­de tah­sis edi­len bin 217 met­re­ka­re arazi üze­ri­ne zemin + iki katlı yeni bi­na­nın in­şa­sı ya­pı­la­cak.
İlçe Em­ni­yet Amir­li­ği bi­na­mı­zın ko­num­lan­dı­ğı alan il­çe­mi­zin ge­liş­me­ye mü­sa­it alanı bu sa­ye­de il­çemiz ba­tı­ya doğru da bü­yü­yecek.
Em­ni­yet Amir­li­ği hiz­met bi­na­sı in­şa­atı için bir süre önce Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı’’ İçiş­le­ri Ba­ka­nı­mız­la yap­tı­ğı­mız gö­rüş­me­ler ne­ti­ce­sin­de İkiz­de­re Em­ni­yet bi­na­mız­la il­gi­li tüm ça­lış­ma­la­rı ta­mam­la­dık ve en geç Mart ayı gibi iha­le­si­ni ger­çek­leş­ti­re­ce­ğiz’’ ifa­de­si­ni kul­lan­mış­tı.


       Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU