EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞINA REKOR ZAM YAPILDI

Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, en düşük emek­li ma­aşı­nın 7 bin 500 lira ola­ca­ğı­nı açık­la­dı. Er­do­ğan "5 bin 500 lira olan emek­li ay­lı­ğı­nı 2 bin lira ar­tı­rı­yo­ruz" dedi.

Güncel Haberler 24.03.2023 10:23:00 0
EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞINA REKOR ZAM YAPILDI

 Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, ortak TV ya­yı­nın­da gün­de­mi de­ğer­len­dir­di. Er­do­ğan, emek­li­ler­le il­gi­li Ça­lış­ma ve Sos­yal Gü­ven­lik Ba­kan­lı­ğı ve Ha­zi­ne ve Ma­li­ye Ba­kan­lı­ğı ile bir ça­lış­ma yap­tık­la­rı­nı söy­le­ye­rek, “Açık­la­mak bana kaldı. Bu akşam bu­ra­dan güzel müj­de­yi ver­miş ola­yım. En düşük emek­li maaşı 7 bin 500 ola­cak. 5 bin 500 TL olan emek­li ay­lı­ğı­nı 2 bin TL ar­tı­rı­yo­ruz. Ha­yır­lı­sı olsun” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
BAKAN BİLGİN'DEN PAY­LA­ŞIM
Ça­lış­ma ve Sos­yal Gü­ven­lik Ba­ka­nı Vedat Bil­gin, "Tür­ki­ye Cum­hu­ri­ye­ti sos­yal dev­let an­la­yı­şıy­la eme­ğin ve emek­li­nin ya­nın­da. En düşük emek­li ma­aşı­nı 7500 TL’ye yük­sel­ti­yo­ruz." açık­la­ma­sı­nı yaptı.
'TÜM EMEKLİLERİMİZE HA­YIR­LI UĞUR­LU OLSUN'
En düşük emek­li ay­lı­ğı­nın 7 bin 500 TL'ye yük­sel­til­me­sin­den sonra Ha­zi­ne ve Ma­li­ye Ba­ka­nı Nu­red­din Ne­ba­ti Twit­ter he­sa­pın­dan yap­tı­ğı pay­la­şım­da, "Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Er­do­ğan'ın müj­de­si­ni pay­laş­tı­ğı üzere en düşük emek­li ay­lı­ğı 7 bin 500 li­ra­ya yük­sel­til­miş­tir. Tüm emek­li­le­ri­mi­ze ha­yır­lı, uğur­lu olsun" ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
  

 Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞINA REKOR YAPILDI
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °