En Merakla Beklenen Yeni Dizi Hangisi?

Te­le­viz­yon dün­ya­sı­nın en me­rak­la bek­le­nen yeni di­zi­si­ni be­lir­le­mek için top­lu­luk üye­le­ri­ne bir anket dü­zen­le­di.

Güncel Haberler 25.01.2024 09:02:00 0
En Merakla Beklenen Yeni Dizi Hangisi?

 Te­le­viz­yon dün­ya­sı­nın en me­rak­la bek­le­nen yeni di­zi­si­ni be­lir­le­mek için top­lu­luk üye­le­ri­ne bir anket dü­zen­le­di. Top­lam­da 5 bini aşkın kul­la­nı­cı­nın ka­tıl­dı­ğı an­ket­te, Kanal D'nin iki yeni ya­pı­mı büyük bir ba­şa­rı elde ede­rek oy­la­rın %71'ini ka­zan­dı. Yeni yılın gel­me­siy­le bir­lik­te te­le­viz­yon iz­le­yi­ci­le­ri, he­ye­can­la bek­le­dik­le­ri yeni di­zi­le­ri gör­me­yi sa­bır­sız­lık­la bek­li­yor.
Adım Farah, Veda Mek­tu­bu, Bam­baş­ka Biri gibi po­pü­ler di­zi­le­rin final yap­ma­sı­nın ar­dın­dan, yer­le­ri­ni ala­cak yeni ya­pım­lar büyük bir me­rak­la bek­le­ni­yor.
Yeni Yılın En Me­rak­la Bek­le­nen Di­zi­si ‘Sen­den Önce’ Oldu!
Bu yılın en me­rak­la bek­le­nen TV di­zi­si 1969 ki­şi­nin oy ver­di­ği anket so­nu­cu­na göre "Sen­den Önce" oldu.
Di­zi­nin baş­ro­lü­nü Alp Nav­ruz, Sinem Ünsal ve Nil­pe­ri Şa­hin­ka­ya pay­la­şı­yor.
Alı­şıl­mı­şın dı­şın­da bam­baş­ka ka­rak­ter­le­re hayat ve­ril­di­ği be­lir­ti­len di­zi­nin ilk ta­nı­tı­mı, gi­zem­li sah­ne­le­riy­le merak uyan­dır­dı ve 5 bini aşkın ki­şi­nin oy­la­dı­ğı an­ket­te, oy­la­rın %39'ini ala­rak "En Me­rak­la Bek­le­nen Dizi" se­çil­di.
An­ket­te ikin­ci­li­ği Yıl­maz Er­do­ğan'ın se­nar­yo­su­nu yaz­dı­ğı ve oy­na­dı­ğı "İnci Ta­ne­le­ri" di­zi­si ise %32 oy ora­nıy­la alır­ken, Fox TV’de ya­yın­la­na­cak Ça­ğa­tay Ulu­soy'un baş­ro­lün­de ol­du­ğu "Gad­dar" di­zi­si %15 oy ala­rak 3. oldu.
Gök­berk Yıl­dı­rım ve Cemre Arda'nın baş­rol­le­ri­ni pay­laş­tı­ğı Ka­na­l7 di­zi­si "Rüz­gar­lı Tepe" %8 oy ala­rak iz­le­yi­ci­le­ri ekran ba­şı­na ki­lit­le­ye­ce­ği­ni me­sa­jı­nı ve­rir­ken, Caner Cin­do­ruk ve Şev­val Sam'ın baş­ro­lün­de ol­du­ğu "Yan Oda" di­zi­si de %3 oy ala­rak dik­kat çekti.
TV8'in %3 oyla an­ke­ti ta­mam­la­yan "Aşka Düş­man" di­zi­si için geri sayım sona erdi.
Ma­le­sef 4. bö­lüm­den sonra ya­yı­nı duran di­zi­nin, final ka­ra­rı ala­ca­ğı ko­nu­şu­lu­yor.
Te­le­viz­yon iz­le­yi­ci­le­ri, 2024 yı­lın­da bu he­ye­can ve­ri­ci yeni di­zi­le­ri bek­ler­ken, "Sen­den Önce"nin büyük bir me­rak­la bek­le­nen yapım ol­du­ğu ke­sin­leş­ti.
         Ha­ber-Fo­to: Ner­giz Tan­ri­se­ven


Anahtar Kelimeler: Merakla Beklenen Hangisi?
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °