ERZURUM KARİYER FUARINDA ÇAYLAR ÇAYKUR'DAN

Er­zu­rum’da ya­pı­lan Ku­zey­do­ğu Ana­do­lu Ka­ri­yer Fu­arı­na ka­tı­lan ÇAY­KUR 50 bin ki­şi­ye çay ik­ra­mı yaptı. Kısa adı KU­DA­KAF 23 olan Fu­ar­da Ata­türk Üni­ver­si­te­si ev sa­hip­li­ği yaptı.

Güncel Haberler 27.12.2023 09:44:00 0
ERZURUM KARİYER FUARINDA ÇAYLAR ÇAYKUR

 KU­DA­KAF'23 Ku­zey­do­ğu Ana­do­lu Ka­ri­yer Fuarı, Cum­hur­baş­kan­lı­ğı İnsan Kay­nak­la­rı Ofisi Ko­or­di­na­tör­lü­ğü'nde, Ata­türk Üni­ver­si­te­si­nin ev sa­hip­li­ğin­de 18-19 Ara­lık ta­rih­le­rin­de ya­pıl­dı. Cum­hur­baş­kan­lı­ğı İnsan Kay­nak­la­rı Ofisi Baş­ka­nı Sayın Doç. Dr. Salim Atay, Kamu Baş de­net­çi­si Şeref Mal­koç ve Pro­to­ko­lün ka­tı­lı­mıy­la baş­la­yan ve yoğun il­gi­nin ol­du­ğu fuara, yak­la­şık 50 bin öğ­ren­ci-me­zu­nu­nun ya­nın­da 350 sek­tör tem­sil­ci­si ve 70 spon­sor ka­tı­lım sağ­la­dı.
Fuara ÇAY­KUR ola­rak ka­tı­la­rak böl­ge­de­ki ta­nı­tım­da kat­kı­da bu­lun­duk­la­rı­nı söy­le­yen ÇAY­KUR Er­zu­rum Pa­zar­la­ma Bölge Mü­dü­rü Yakup Öz­türk "Altın Spon­sor" ola­rak ka­tı­lım sağ­la­dı­ğı­mız fu­ar­da, ikram ve ta­nı­tı­ma yö­ne­lik su­num­la­rı­mız ile kalp­le­re sıcak bir do­ku­nuş­ta bu­lun­duk.
Cum­hur­baş­kan­lı­ğı İnsan Kay­nak­la­rı Ofisi Baş­ka­nı Salim Atay, Er­zu­rum Va­li­si Mus­ta­fa Çift­çi, Üni­ver­si­te Rek­tör­le­ri ve kamu kurum ve ku­ru­luş­la­rı­nın yö­ne­ti­ci­le­ri stan­dı­mı­zı zi­ya­ret etti. Zi­ya­ret­ler­de ça­yı­mı­zı içme ne­za­ke­tin­de bu­lu­nup, mem­nu­ni­yet­le­ri­ni dile ge­tir­di­ler.
ÇAY­KUR ola­rak ba­şa­rı­lı bul­du­ğu­muz KU­DA­KAF'23'ün dü­zen­len­me­sin­de emeği geçen Er­zu­rum Va­li­li­ği'ne, Ata­türk Üni­ver­si­te­si Rek­tör­lü­ğü­ne, Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si Baş­kan­lı­ğı­mı­za, pay­daş üni­ver­si­te­le­ri­mi­ze, kamu kurum ku­rum­la­rı­na ve ka­tı­lım­cı­la­ra; ay­rı­ca, her aşa­ma­sın­da des­te­ği­nin biz­den esir­ge­me­yen ÇAY­KUR Genel Mü­dü­rü­müz Sayın Yusuf Ziya Alim beye ve dış me­kân­da rek­lam tı­rı­mız­da, fuar ala­nın­da stant­la­rı­mız­da canla başla emek veren ÇAY­KUR per­so­ne­li­mi­ze çok te­şek­kür edi­yo­ruz’’ dedi..
Fuara ka­tı­lı­mı ve et­ki­li kat­kı­la­rın­dan do­la­yı ÇAY­KUR’a KU­DA­KAF 23 ta­ra­fın­dan Te­şek­kür Bel­ge­si, ÇAY­KUR Er­zu­rum Pa­zar­la­ma Bölge Mü­dü­rü Yakup Öz­türk’e Ata­türk Üni­ver­si­te­si rek­tör­lü­ğü ta­ra­fın­dan Te­şek­kür Bel­ge­si, Ata­türk Üni­ver­si­te­si Rek­tö­rü Prof. Dr. Ömer Ço­mak­lı ta­ra­fın­dan ay­rı­ca ÇAY­KUR’a ba­şa­rı pla­ke­ti ve­ril­di.
         Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °