FINDIKLI GENÇLİK KAMPI TÜRKİYE'NİN EN İYİ KAMPI UNVANINA SAHİP

Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı An­tal­ya Genç­lik Kamp­la­rı De­ğer­len­dir­me top­lan­tı­sın­da Rize Fın­dık­lı Genç­lik Kampı genç­ler ta­ra­fın­dan ya­pı­lan anket ça­lış­ma­sı ile Tür­ki­ye’nin en iyi ikin­ci kampı se­çil­di.

Yerel Haberler 6.04.2022 11:27:00 0
FINDIKLI GENÇLİK KAMPI TÜRKİYE

    2021 yı­lı­nın Ha­zi­ran ayın­da genç­le­rin hiz­me­ti­ne açı­lan Fın­dık­lı Genç­lik kampı 5 bin 460 gen­cin ka­tıl­dı­ğı anket so­nu­cun­da Tür­ki­ye’nin en iyi ikin­ci kampı se­çil­di.
    Tür­ki­ye’nin her ye­rin­den genç­le­rin yer al­dı­ğı kamp­lar spor­tif fa­ali­yet­ler­den, kül­tü­rel ge­zi­le­re, film et­kin­lik­le­ri, ma­ne­vi­yat et­kin­lik­le­ri, se­mi­ner­ler, ki­şi­sel ge­li­şim se­mi­ner­le­ri, halk oyun­la­rı, müzik, ti­yat­ro, el sa­nat­la­rı, zeka oyun­la­rı, sokak oyun­la­rı, ok­çu­luk, mat­rak, trek­king, ge­zi­den, spora, din eği­ti­min­den eğ­len­ce­ye kadar ya­pa­cak­la­rı ak­ti­vi­te­ler grup li­der­le­ri ve eğit­men­ler gö­ze­ti­min­de uy­gu­la­nı­yor.
    An­tal­ya ilin­de ya­pı­lan Genç­lik Kampı De­ğer­len­dir­me Top­lan­tı­sın­da ikin­ci­lik ödü­lü­nü Genç­lik Hiz­met­le­ri Genel Müdür Ya­rım­cı­sı Tun­cay Ulu­san’ın elin­den alan Rize Genç­lik Hiz­met­le­ri Mü­dü­rü Yasin Çak­mak­çı “ Tür­ki­ye’nin her ta­ra­fın­dan fark­lı dö­nem­ler­de fark­lı genç­le­ri Rize ili­miz­de ağır­la­mak­tan mut­lu­luk ve gurur du­yu­yo­ruz.
    Bu ödülü Rize’deki tüm eki­bi­miz adına alı­yo­rum” dedi.
    2021 Ha­zi­ran ve Ara­lık ayı içe­ri­sin­de 740 erkek 740 bayan olmak üzere top­lam­da 1480 kamp­çı­ya hiz­met veren Fın­dık­lı Genç­lik kampı 12 Ulu­sal Kamp, 1 Proje kampı ve 6 Gö­nül­lük kampı ile şu ana kadar genç­le­re hiz­met verdi.
    Rize Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü Gür­han Yıl­dız’a ma­ka­mın­da tak­dim edi­len ödül­de emeği olan Fın­dık­lı Kamp Mü­dü­rü Bü­lent Uzu­ner ve Kamp Ko­or­di­na­tö­rü Şafak Tüfek bun­dan sonra ki sü­reç­te daha çok gence hiz­met etmek is­te­dik­le­ri­nin me­sa­jı­nı ve­re­rek her­ke­se te­şek­kür et­ti­ler.


  Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °