"FIRTINAYI ZARARSIZ ATLATTIK"

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ,

Yerel Haberler 1.12.2023 11:08:00 0

 Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Sahil dolgu ala­nın­da­ki durum hak­kın­da açık­la­ma ya­pa­rak bil­gi­len­dir­me­de bu­lun­du.Baş­kan ÇİFTÇİ, "Sahil dolgu ala­nı­mız­da­ki ça­lış­ma­la­rı­mız olu­şan fır­tı­na­dan za­rar­sız çık­mış­tır." Çift­çi, "Allah'a şü­kür­ler olsun ki hiç bir yapı ve mal­ze­me­miz zarar gör­me­di hepsi yerli ye­rin­de. Bazı kesim in­san­la­rın bek­len­ti­le­ri­ni suya düş­tü­ğü­nü ver­miş ol­du­ğu­muz bu büyük fır­tı­na­lı sı­nav­la hep be­ra­ber gör­müş olduk. Sahil dolgu ala­nı­mız­da­ki ça­lış­ma­la­rı­mız daha ön­ce­sin­den al­dı­ğı­mız önlem ve ted­bir­ler so­nu­cun­da dünkü ya­şa­nan şid­det­li fır­tı­na­da hiç bir zarar gör­me­di."
Sa­ba­hın ilk sa­at­le­ri iti­ba­rıy­la baş­la­tı­lan ilave ted­bir ça­lış­ma­la­rı­nı Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ye­rin­de in­ce­le­ye­rek ekip­ler­den bil­gi­ler aldı.
Va­tan­daş­la­rı­mız, “Dünkü ya­şa­nan şid­det­li fır­tı­na ve büyük dal­ga­lar kar­şı­sın­da bu ala­nın zarar gör­dü­ğü­nü tah­min et­miş­tik fakat gö­rü­yo­ruz ki alı­nan ön­lem­ler ve ya­pı­lan ça­lış­ma­lar bu za­ra­rı ta­ma­miy­le ön­le­miş. Tak­tir edi­yo­ruz” şek­lin­de ifa­de­ler kul­lan­dı­lar.
            Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Anahtar Kelimeler: "FIRTINAYI ZARARSIZ ATLATTIK"
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °