FİZYOMETE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Sağ­lık ala­nın­da bir yılı aş­kın­dır hiz­met veren, Fiz­yo­me­te Özel Fiz­yo­te­ra­pi Mer­ke­zi yeni ad­re­sin­de gör­kem­li bir tö­ren­le Rize ge­le­nin­de hiz­met ve­re­me­ye baş­la­dı.

Güncel Haberler 20.05.2023 09:31:00 0
FİZYOMETE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

 FİZYO­ME­TE Ku­ru­cu­su Dr. Fzt. Kür­şat METE, “Yak­la­şık 1 yıl­dır Rize’mizde hiz­met verme onu­ru­nu ya­şa­dı­ğı­mız FİZYO­ME­TE Fizik Te­da­vi Mer­ke­zi­ni şehir mer­ke­zin­de çok daha yakın bir nok­ta­da, çok daha büyük bir alan­da ye­ni­den di­zayn ettik. Bölge in­sa­nı­mı­zın ağ­rı­la­rı­na yö­ne­lik sağ­lık­lı te­da­vi uy­gu­la­ma­la­rı ya­pı­yo­ruz. Özel­lik­le bel ve boyun ağ­rı­la­rı ve kas is­ke­let sis­te­mi ra­hat­sız­lık­la­rı­na yö­ne­lik uy­gu­la­ma­lar ya­pı­yo­ruz. Yine, ili­miz­de ilk ve tek GTOS te­ra­pi ile in­san­la­rı­mı­zın ağ­rı­la­rı­na son ve­ri­yo­ruz. Bay ve bayan uzman fiz­yo­te­ra­pist­le­ri­miz bu­lun­mak­ta­dır. Özet­le; boyun ağ­rı­sı, boyun düz­leş­me­si, bel ağ­rı­la­rı, kalça ağ­rı­la­rı, diz ve ayak ağ­rı­la­rı, ayak prob­lem­le­ri ve ayak ana­li­zi, sınır sı­kış­ma­sı ve kli­nik masaj uy­gu­la­ma­la­rı­mı­za hal­kı­mız yoğun ilgi gös­ter­mek­te­dir. Zihni Derin Cad­de­si, Zi­ra­at yo­ku­şu­na ta­şı­mış ol­du­ğu­muz yeni sağ­lık mer­ke­zi­mi­zin açı­lı­şı­nı ger­çek­leş­ti­ren, Rize Mil­let­ve­ki­li­miz Mu­ham­met Avcı, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız Rahmi Metin, İyi­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Saf­fet Mete, Rize İl Genel Mec­lis Baş­ka­nı Sabit Ka­ra­faz­lı, RTSO Mec­lis Baş­ka­nı Ahmet Mete, RESOB Güven Aksoy, Rize Şo­för­ler ve Oto­mo­bil­ci­ler Esnaf Odası Baş­ka­nı Turan Ak­bu­lut, Ak Parti Rize İl Genel Mec­lis Üyesi Talat Tü­fek­çi, Esnaf ve Sa­nat­kâr­lar Mes­lek Odası Baş­ka­nı Mus­ta­fa Gün­do­ğan ve açı­lı­şı­mı­za teş­rif eden diğer tüm da­vet­li ve mi­sa­fir­le­ri­mi­ze te­şek­kür­le­rim­le, şük­ran­la­rı­mı su­nu­yo­rum.” dedi.
FİZYO­ME­TE Özel Fiz­yo­te­ra­pi Mer­ke­zi­nin açı­lış du­ası­nı emek­li İmam Hatip Kadir Kara yaptı. Açı­lış­ta da­vet­li­le­re ve­ri­len hiz­met­ler­le il­gi­li bil­gi­ler ile bir­lik­te çe­şit­li ik­ram­lar­da bu­lu­nul­du.
 

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °