Gaich, "Eğer hocam görev verirse elimden gelen her şeyi yapacağım"

Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por'un oyun­cu­su Gaich, Pen­diks­por ma­çı­nı de­ğer­len­dir­di.

Spor Haberleri 20.12.2023 09:03:00 0
Gaich,

 Trend­yol Süper Lig'in 17. haf­ta­sın­da sa­ha­sın­da 21 Ara­lık Per­şem­be günü yarın Sil­taş Yapı Pen­diks­por'u konuk edecek olan tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'un for­vet oyun­cu­su Adol­fo Gaich, maçta görev al­ma­sı ha­lin­de elin­den ge­le­nin en iyi­si­ni ya­pa­ca­ğı­nı ifade etti.
Ar­jan­tin­li oyun­cu, Meh­met Cen­giz Te­sis­le­ri'nde ga­ze­te­ci­le­re yap­tı­ğı açık­la­ma­da, Ligde son hafta MKE An­ka­ra­gü­cü ma­çın­dan son da­ki­ka­da da olsa at­tı­ğı golle be­ra­ber­lik­le ay­rıl­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek, "Gol at­ma­mız ve puan al­ma­mız benim için ayrı bir se­vinç­ti. Çok se­vin­dim gol­den sonra." dedi.
Gaich, maç­tan sonra ya­şa­nan­la­rı tas­vip et­me­nin müm­kün ol­ma­dı­ğı­nı söy­le­ye­rek, "Ha­ke­me ya­pı­lan çok üzü­cüy­dü. Bu olay­la il­gi­li ne benim, ne de Ri­zes­por'un hiç­bir ala­ka­sı yoktu ama fut­bol adına üzücü. Ne yazık ki Tür­ki­ye'nin baş­ken­tin­de böyle bir şeyin ol­ma­sı bizi üzdü." ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
Pen­diks­por ma­çı­na ha­zır­lan­dık­la­rı­nı söy­le­yen Gaich, söz­le­ri­ne şöyle devam etti:
"Moral ola­rak iyi du­rum­da­yız. Benim de gol atın­ca mo­ra­lim dü­zel­di. Bir for­ve­tin ol­maz­sa ol­ma­zı gol at­mak­tır. Gelir gel­mez gol atmam benim için çok se­vin­di­ri­ciy­di ama o sü­reç­te de ça­lış­ma­la­rı­ma devam ettim. Hiç eksik bir şey yoktu. Son­ra­ki haf­ta­lar­da gol gel­me­di. Bu son haf­ta­lar­da golün gel­me­si de benim açım­dan iyi oldu. Ben her zaman ken­di­mi hazır tu­tu­yo­rum. Pen­diks­por ma­çı­na da öyle ha­zır­la­nı­yo­rum. Ta­kı­mı­mız da iyi ha­zır­la­nı­yor, tak­tik ve tek­nik ola­rak. Eğer hocam görev ve­rir­se elim­den gelen her şeyi ya­pa­ca­ğım."
Adol­fo Gaich, son haf­ta­lar­da kay­bet­me­dik­le­ri­ni ifade ede­rek, "İç sa­ha­da galip ge­li­yo­ruz. Bu da ta­kı­mın mo­ra­li­ni ye­rin­de tu­tu­yor ama tüm hafta bo­yun­ca oy­na­ya­ca­ğı­mız ra­kip­le­re karşı ina­nıl­maz bir ha­zır­lık içine gi­ri­yo­ruz. Hem sa­ha­da hem ana­liz ola­rak ge­re­ken her şeyi ya­pı­yo­ruz ve maç­la­ra hazır ola­rak çı­kı­yo­ruz. Bunu da tabii ki ho­ca­mız sağ­lı­yor. Özel­lik­le son haf­ta­lar­da her şey iyi gi­di­yor. Uma­rım bu hafta da ka­za­na­rak yo­lu­mu­za devam ede­riz." şek­lin­de ko­nuş­tu.
     Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °