Tarih: 13.12.2023 09:42

GAZETECİ KAVALCI'DAN TÜRK OCAĞINA ÇANAKKALE HEDİYESİ

Facebook Twitter Linked-in

 Rize Türk Ocak­la­rı Şube Baş­ka­nı Turan Aslan Mer­can ‘’şu­be­miz­de zen­gin bir ki­tap­lı­ğı­mız var.
Ki­tap­se­ver dost­la­rı­mız zaman zaman ki­tap­lı­ğı­mı­za ki­tap­lar he­di­ye eder.
Ga­ze­te­ci Bay­ram Ali Ka­val­cı dos­tu­muz­da bugün ki­tap­lı­ğı­mız­da bu­lun­ma­yan güzel bir eser ge­ti­re­rek he­di­ye etti. Ça­nak­ka­le ki­ta­bı muh­te­şem ka­lı­cı bir eser.
   Her­ke­sin Ça­nak­ka­le Deniz Sa­va­şı­nın nasıl ka­za­nıl­dı­ğı­nı en ince ay­rın­tı­sı­na kadar bil­me­si ge­re­kir. Bu kitap ki­tap­lı­ğı­mız­da önem­li bir boş­lu­ğu dol­dur­muş­tur, Sn. Ka­val­cı­ya Türk Ocak­la­rı Şu­be­miz ola­rak te­şek­kür ede­riz’’ dedi. Ga­ze­te­ci Ka­val­cı’’ Türk Ocak­la­rı Şu­be­mi­ze küçük bir he­di­yem olsun. Kül­tür ha­ya­tı­mı­za dair Rize’de önem­li ça­lış­ma­la­ra imza atan Şu­be­mi­ze ça­lış­ma­la­rın­da ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum. Baş­ka­nı­mız Turan Aslan Mer­can’a gös­ter­dik­le­ri yakın ilgi ve alaka ko­nu­sun­da yö­ne­ti­miy­le bir­lik­te te­şek­kür edi­yo­rum’’ dedi.
Şu Boğaz Harbi nedir ÇA­NAK­KA­LE isim­li ki­ta­bı Yet­kin İşçen yazdı.2013 ba­sı­mı ki­ta­bı An­ka­ra Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si Kül­tür ya­yın­la­rın­dan Ça­nak­ka­le za­fe­ri­nin 100.yılı anı­sı­na bastı. Bir­bi­rin­den de­ğer­li bir­çok savaş fo­toğ­ra­fı ilk kez bu ki­tap­ta yer aldı.350 sa­hi­fe­lik kitap büyük boy kuşe kâ­ğı­da ba­sıl­mış.
         Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —