GENÇLER FUTBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı’nın 2021-2022 Okul Spor­la­rı fa­ali­yet prog­ra­mın­da yer alan Genç Erkek ve Genç Kız Fut­bol Tür­ki­ye Final mü­sa­ba­ka­la­rı so­nu­cun­da Tür­ki­ye şam­pi­yon­la­rı belli oldu.

Spor Haberleri 19.03.2022 09:51:00 0
GENÇLER FUTBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

16 Okul takımı ve 352 sporcunun katılımı ile Rize'de gerçekleştirilen final müsabakalarında kendi gruplarında başarılı olan okul takımları finalist olmak için birbiriyle yarıştı. 
Genç Kız­lar ka­te­go­ri­si kar­şı­laş­ma­la­rı so­nu­cun­da fi­na­le kalan Di­yar­ba­kır Spor Li­se­si ve Sam­sun Gü­li­zar Hasan Yıl­maz Spor Li­se­si mü­sa­ba­ka­sın­da kı­ya­sı­ya mü­ca­de­le­nin so­nun­da şam­pi­yon Sam­sun ekibi oldu.
    Genç Er­kek­ler ka­te­go­ri­sin­de ise Trab­zon 15 Tem­muz Şe­hit­le­ri Ana­do­lu Li­se­si bi­rin­ci olur­ken ikin­ci Sa­kar­ya Spor Li­se­si oldu.
    De­re­ce­ye giren spor­cu­la­ra ödül­le­ri­ni Okul Spor­la­rı Daire Baş­ka­nı Osman Gümüş, Rize Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü Gür­han Yıl­dız, Trab­zon Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü Hay­rul­lah Ozan Çe­ti­ner, Trab­zon Milli Eği­tim Mü­dü­rü Hü­se­yin Burak Fet­ta­hoğ­lu, Okul Spor­la­rı Daire Baş­kan­lı­ğı Şube Mü­dü­rü Samet Atil­la ile Genç­lik ve Spor İl Mü­dür­lü­ğü Hiz­met mü­dür­le­ri ta­ra­fın­dan tak­dim edil­di.
    Final maç­la­rı so­nun­da açık­la­ma yapan Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü Gür­han Yıl­dız, “Maç­lar ol­duk­ça he­ye­can­lıy­dı, bi­rin­ci olan ta­kım­la­rı kut­lu­yo­rum.
    Okul Spor­la­rı ile genç­le­ri­mi­zin spo­run bir par­ça­sı ol­ma­sın­dan do­la­yı gu­rur­lu­yuz.
    Genç­lik ve Spor İl Mü­dür­lü­ğü ola­rak Sporu genç­le­ri­miz­le bu­luş­tur­ma­ya davam ede­ce­ğiz.
    Tur­nu­va­ya ka­tı­lan tüm spor­cu­la­ra, Ant­re­nör­le­re, ha­kem­le­ri­mi­ze ve emeği geçen tüm per­so­ne­li­mi­ze te­şek­kür edi­yo­rum” dedi.


     Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °