GENÇLER FUTBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

GENÇLER FUTBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı’nın 2021-2022 Okul Spor­la­rı fa­ali­yet prog­ra­mın­da yer alan Genç Erkek ve Genç Kız Fut­bol Tür­ki­ye Final mü­sa­ba­ka­la­rı so­nu­cun­da Tür­ki­ye şam­pi­yon­la­rı belli oldu.

16 Okul takımı ve 352 sporcunun katılımı ile Rize'de gerçekleştirilen final müsabakalarında kendi gruplarında başarılı olan okul takımları finalist olmak için birbiriyle yarıştı. 
Genç Kız­lar ka­te­go­ri­si kar­şı­laş­ma­la­rı so­nu­cun­da fi­na­le kalan Di­yar­ba­kır Spor Li­se­si ve Sam­sun Gü­li­zar Hasan Yıl­maz Spor Li­se­si mü­sa­ba­ka­sın­da kı­ya­sı­ya mü­ca­de­le­nin so­nun­da şam­pi­yon Sam­sun ekibi oldu.
    Genç Er­kek­ler ka­te­go­ri­sin­de ise Trab­zon 15 Tem­muz Şe­hit­le­ri Ana­do­lu Li­se­si bi­rin­ci olur­ken ikin­ci Sa­kar­ya Spor Li­se­si oldu.
    De­re­ce­ye giren spor­cu­la­ra ödül­le­ri­ni Okul Spor­la­rı Daire Baş­ka­nı Osman Gümüş, Rize Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü Gür­han Yıl­dız, Trab­zon Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü Hay­rul­lah Ozan Çe­ti­ner, Trab­zon Milli Eği­tim Mü­dü­rü Hü­se­yin Burak Fet­ta­hoğ­lu, Okul Spor­la­rı Daire Baş­kan­lı­ğı Şube Mü­dü­rü Samet Atil­la ile Genç­lik ve Spor İl Mü­dür­lü­ğü Hiz­met mü­dür­le­ri ta­ra­fın­dan tak­dim edil­di.
    Final maç­la­rı so­nun­da açık­la­ma yapan Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü Gür­han Yıl­dız, “Maç­lar ol­duk­ça he­ye­can­lıy­dı, bi­rin­ci olan ta­kım­la­rı kut­lu­yo­rum.
    Okul Spor­la­rı ile genç­le­ri­mi­zin spo­run bir par­ça­sı ol­ma­sın­dan do­la­yı gu­rur­lu­yuz.
    Genç­lik ve Spor İl Mü­dür­lü­ğü ola­rak Sporu genç­le­ri­miz­le bu­luş­tur­ma­ya davam ede­ce­ğiz.
    Tur­nu­va­ya ka­tı­lan tüm spor­cu­la­ra, Ant­re­nör­le­re, ha­kem­le­ri­mi­ze ve emeği geçen tüm per­so­ne­li­mi­ze te­şek­kür edi­yo­rum” dedi.


     Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı