GENEL MÜDÜR ALİM, ORTA KARADENİZ ÇAYKUR BAYİLERİNİ ZİYARET ETTİ

GENEL MÜDÜR ALİM, ORTA KARADENİZ ÇAYKUR BAYİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Çay­kur Sam­sun Pa­zar­la­ma Bölge Mü­dür­lü­ğü­ne bağlı Orta Ka­ra­de­niz Böl­ge­sin­de­ki bir çok ilde, ÇAY­KUR çay ba­yi­le­riy­le bir araya geldi.

 Çay İşlet­me­le­ri (ÇAY­KUR) Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM, be­ra­be­rin­de ça­lış­ma ar­ka­daş­la­rıy­la bir­lik­te, Çay­kur Sam­sun Pa­zar­la­ma Bölge Mü­dür­lü­ğü­ne bağlı Orta Ka­ra­de­niz Böl­ge­sin­de­ki bir çok ilde, ÇAY­KUR çay ba­yi­le­riy­le bir araya geldi. Çay­kur Pa­zar­la­ma Daire Baş­kan­lı­ğı ve Sam­sun Pa­zar­la­ma Bölge Mü­dür­lü­ğü­ne bağlı yö­ne­ti­ci ve satış saha ekip­le­riy­le bir­lik­te hep bir­lik­te ça­lış­ma­la­rı­na devam etti.
Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim be­ra­be­rin­de­ki Çay­kur Mü­dür­le­riy­le bir­lik­te, Tür­ki­ye’nin dört bir ya­nın­da­ki Çay­kur Pa­zar­la­ma Bölge Mü­dür­lük­le­ri­ne bağlı il­ler­de­ki ba­yi­le­ri zi­ya­ret top­lan­tı ve saha ça­lış­ma­la­rı kap­sa­mın­da, Ordu, Sam­sun, Sinop, Çorum ve Amas­ya ba­yi­le­ri­ni zi­ya­ret et­ti­ler. Çay­kur Genel Mü­dü­rü Alim, Orta Ka­ra­de­niz İlle­rin­de­ki ba­yi­le­ri zi­ya­ret ça­lış­ma­la­rı kap­sa­mın­da, Art­vin Va­li­li­ğin­den, Amas­ya Va­li­li­ği­ne ata­nan Vali Yıl­maz DORUK’u be­ra­be­rin­de­ki yö­ne­ti­ci­ler­le bir­lik­te ma­ka­mın­da zi­ya­ret­te teb­rik et­ti­ler. Çok sıcak mi­sa­fir­per­ver­li­ği­ne ve Çay­kur mar­ka­sı­na yakın il­gi­si­ne te­şek­kür etti.
 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI