GENEL MÜDÜR ALİM, ULUSLARARASI GRAND PRİX ŞAMPİYONU TAKIMINI ÖDÜLLENDİRDİ

ÇAY­KUR Spor Ku­lü­bü Der­ne­ği U-19 Raf­ting Ta­kı­mı Sla­lom ka­te­go­ri­si ya­rış­la­rın­da bi­rin­ci ola­rak, 5 altın ma­dal­ya ka­zan­dı.

Spor Haberleri 27.07.2022 09:16:00 0
GENEL MÜDÜR ALİM, ULUSLARARASI GRAND PRİX ŞAMPİYONU TAKIMINI ÖDÜLLENDİRDİ

    Şam­pi­yon spor­cu­la­rı­nı, Çay­kurs­por ve Milli Takım Tek­nik So­rum­lu­su Rıza Avcı’yla bir­lik­te kabul eden, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı, Çay­kurs­por Ku­lü­bü Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM, “Yurt dı­şın­dan çe­şit­li ül­ke­le­rin­de ka­tıl­dı­ğı bu ulus­la­ra­ra­sı önem­li şam­pi­yo­na­da, ül­ke­mi­ze, böl­ge­mi­ze, Rize’mize ve Çay­kurs­por Ku­lü­bü­mü­ze ka­zan­dır­mış ol­du­ğu­nuz bi­rin­ci­lik ba­şa­rı­sıy­la he­pi­mi­zi gu­rur­lan­dır­dı­nız.
    5 altın ma­dal­ya ka­zan­dır­dı­ğı­nız için, biz­ler­de sizi al­tın­la ödül­len­di­ri­yo­ruz.
    Ve ay­rı­ca iki ayrı klas­man­da 5+5 ola­rak top­lam­da 10 gümüş ma­dal­ya ile de elde et­ti­ği­niz ba­şa­rıy­la ay­lar­dır, Ar­de­şen Fır­tı­na de­re­sin­de soğuk, sıcak de­me­den yap­mış ol­du­ğu­nuz id­man­la­rın kar­şı­lı­ğı­nı ba­şa­rı­la­rı­nız­la ka­nıt­la­mış ol­du­nuz.
    Ya­rış­ma­lar­da, Böl­ge­mi­zi, Rize’yi, Çay­kur’u gu­rur­lan­dı­rı­lan bu ba­şa­rı­nız­la bir­lik­te, talep üze­ri­ni Çay­kur Çay tadım ve ta­nı­tım tı­rı­mız bu önem­li or­ga­ni­zas­yo­nun ya­pıl­dı­ğı Çe­ke­rek il­çe­sin­de­ki etik­lik­le­re gön­der­dik. Ya­rış­ma­la­rın açı­lı­şı ve sü­re­si içe­ri­sin­de her­ke­se sıcak çay ik­ra­mın­da bu­lu­nul­du. Siz­le­rin ba­şa­rı­sıy­la bir­lik­te, ay­rı­ca bu­ra­da Çay­kur tı­rı­nın ver­miş ol­du­ğu sıcak çay ik­ra­mı hiz­me­ti ne­de­niy­le bu ya­rış­ma­lar için orada bu­lu­nan, resmi ze­va­tın, tüm gö­rev­li­le­rin, spor­cu­la­rın ve yöre hal­kı­nın ifade et­tik­le­ri mem­nu­ni­ye­ti siz­ler­de biz­le­re ilet­miş ol­du­nuz. Siz­le­ri des­tek­le­me­ye devam ede­ce­ğiz, bun­dan son­ra­da Rize ve Çay­kur adına büyük ba­şa­rı­lar elde et­me­ye devam et­me­niz di­le­ğiy­le, her bi­ri­ni­zi gö­nül­den teb­rik edi­yo­rum. ”diye ko­nuş­tu. Yoz­gat Çe­ke­rek Doğa ve Spor Fes­ti­va­li kap­sa­mın­da, Yoz­gat ili Çe­ke­rek il­çe­sin­de ilk kez dü­zen­le­nen, Raf­ting ya­rış­ma­la­rı­nın açı­lı­şı, Cum­hur­baş­ka­nı Yar­dım­cı­sı Fuat Oktay, Tarım ve Orman Ba­ka­nı Prof. Dr. Vahit Ki­riş­çi, Genç­lik ve Spor Ba­ka­nı Dr. Mu­har­rem Ka­sa­poğ­lu, Yoz­gat Va­li­si Ziya Polat ta­ra­fın­dan ya­pıl­mış­tı. Şam­pi­yon Raf­ting ta­kı­mı­nı al­tın­la ödül­len­di­ren, Çaykyr Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya ALİM’in ta­kı­mı­nı kabul tö­re­ni­ne, Çay­kur Genel Müdür Yar­dım­cı­sı Zeki Ka­ra­oğ­lu ve bir kısım Çay­kurs­por Ku­lü­bü Der­ne­ği yö­ne­ti­ci­le­ri hazır bu­lun­du­lar.
   

  Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °