Tarih: 29.12.2022 09:42

GENEL MÜDÜR ALİM ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Facebook Twitter Linked-in

 Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Eği­tim ve Öğ­re­tim­den So­rum­lu Rek­tör Yar­dım­cı­sı Prof.Dr. Nebi Gümüş baş­kan­lı­ğın­da­ki öğ­ren­ci gu­ru­bu­nu ağır­la­yan ÇAY­KUR Genel Mü­dü­rü ve Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim, öğ­ren­ci­le­re Türk Çayı ve ÇAY­KUR hak­kın­da bil­gi­ler verdi.
 Genel Mü­dü­rALİM, " “Üni­ver­si­te­mi­zin çay ih­ti­sas üni­ver­si­te­si ol­ma­sı ha­se­biy­le çay ko­nu­sun­da bir­lik­te ha­re­ket et­mek­te­yiz.
 Ku­ru­mu­mu­zun en büyük özel­li­ği ka­li­te­li doğal çay üret­mek. Dün­ya­da üze­ri­ne kar yağan na­di­de çay üre­ten böl­ge­le­rin­den bi­ri­si bu­ra­sı. Üret­miş ol­du­ğu­muz bu sağ­lık­lı doğal çayı tüm dün­ya­da çay se­ver­le­re ulaş­tır­ma gay­re­ti içe­ri­sin­de­yiz.
 Bu an­lam­da siz­ler­de bu­ra­da kal­dı­ğı­nız süre içe­ri­sin­de ve ev­le­ri­ni­ze dön­dü­ğü­nüz­de bizim fahri el­çi­le­ri­miz ola­cak­sı­nız. He­pi­ni­ze şim­di­den te­şek­kür edi­yor üni­ver­si­te­mi­ze, ili­mi­ze ve ÇAY­KUR’a hoş gel­di­niz.” dedi.
Genel Müdür Alim'e şahsi ve öğ­ren­ci­le­ri adına te­şek­kür eden Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Eği­tim ve Öğ­re­tim­den So­rum­lu Rek­tör Yar­dım­cı­sı Prof.​Dr. Nebi Gümüş “ÇAY­KUR Rize’mizin göz be­be­ği Rize’nin eko­no­mik ve sos­yal alan başta olmak üzere her şe­yi­dir. Biz de üni­ver­si­te ola­rak çay ala­nın­da ih­ti­sas­laş­ma id­di­asın­da olan ve bu ko­nu­da gö­rev­len­di­ril­miş bir üni­ver­si­te­yiz. ÇAY­KUR’LA yakın ça­lı­şı­yo­ruz. ÇAY­KUR’un her ko­nu­da bize des­te­ği var. Öğ­ren­ci­le­ri­mi­zi bu­ra­da ağır­la­mış ol­duk­la­rı için te­şek­kür edi­yo­ruz” dedi. Öğ­ren­ci­le­rin zi­ya­re­ti­ne, Genel Müdür Yar­dım­cı­la­rı ve bir kısım Daire Baş­kan­la­rı­da hazır bu­lun­du­lar.


  Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
  Fo­toğ­raf­lar: Meh­met Kap­tan Erbaş




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —