GENEL MÜDÜR ALİM'DEN TRABZON TİCARET BORSASINA ZİYARET

Çay İşlet­me­le­ri (ÇAY­KUR) Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim, Trab­zon Ti­ca­ret Bor­sa­mı­zı zi­ya­ret ede­rek, TTB Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Eyyüp Ergan ile kar­şı­lık­lı görüş alış­ve­ri­şin­de bu­lun­du.

Güncel Haberler 8.08.2023 09:07:00 0
GENEL MÜDÜR ALİM

 Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim'i Trab­zon Ti­ca­ret Bor­sa­sı bi­na­sı gi­ri­şin­de kar­şı­la­yan, Baş­kan Eyyüp Ergan ma­ka­mın­da ger­çek­le­şen top­lan­tı so­nun­da yap­tı­ğı açık­la­ma­da, “Sn. Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim beyin bor­sa­mı­za yap­mış ol­du­ğu bu nazik zi­ya­ret­ten bir hayli mem­nu­ni­yet duy­duk. Bu ve­rim­li gö­rüş­me­miz­de böl­ge­nin iki çok önem­li ürünü olan çay ve fın­dık sek­tö­rün­de­ki mev­cut du­ru­mu ve son ge­liş­me­le­ri ele aldık. Böl­ge­miz­de iki önem­li ürü­nün ha­sa­tı devam et­mek­te­dir." dedi. Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya ALİM, "Trab­zon Ti­ca­ret Bor­sa­sı Baş­ka­nı Eyyüp Ergan beyle böl­ge­mi­zin lo­ko­mo­tif iki önem­li ürü­nü­müz fın­dık ve ça­yı­mı­zın geç­mi­şi­ni ve ge­le­ce­ği­ni de­ğer­len­dir­dik.
İki ürün­de­ki ve­rim­li­lik ve ka­li­te ge­li­şi­mi­nin öne­mi­ni, ve­ri­mi­ni ve is­tik­ra­rı­nı ko­ru­ma­nın ve yük­selt­me­nin de­va­mı nok­ta­sın­da bun­dan böyle kar­şı­lık­lı görüş alış­ve­ri­şin devam edecek. Böl­ge­miz­de fın­dık hasat’ı ile bir­lik­te, 2'ci sür­gün çay ha­sa­tı­mız da hu­zur­lu ve sağ­lık­lı bir or­tam­da devam et­mek­te­dir. Baş­kan Ergan'ın çok sıcak mi­sa­fir­per­ver­li­ği­ne te­şek­kü­lü­müz ve şah­sım adına çok te­şek­kür edi­yo­rum. " dedi.
Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °